Power Support

Termeni si conditii

Termenii şi condiţiile de pe această pagină stabilesc termenii legali care se aplică utilizării de către dumneavoastră a site-ului powersupport.ro (navigare, descărcare broşuri, elemente grafice etc).

Aceştia se completează cu termenii de la politica de confidenţialitate şi cu cei de la politica privind folosirea coockie-urilor, necesare pentru a vă putea oferi conţinut relevant şi/sau pentru a face site-ul să funcţioneze la parametrii normali.

Raporturile comerciale se desfăşoară în totalitate potrivit contractelor şi actelor adiţionale încheiate cu dumneavoastră şi nu după termenii şi condiţiile de pe acest site.

 

1. Următorii termeni se interpretează astfel:

Power Support – denumire comercială a Power Support S.R.L. , persoană juridică de naţionalitate română, cu sediul în Bld. Chisinau, Nr.2, Bl. 50, Sc.1, Bucuresti, Sector 2Cod Unic de Înregistrare 29107057, J40/11096/2011.

Site – prin Site ne referim la powersupport.ro, deţinut de Power Support .

Utilizator – orice persoană care navighează pe acest site, descarcă broşuri, elemente grafice etc.

2. Termeni şi condiţii generale

2.1. Power Support este o companie care se ocupă cu furnizarea serviciilor IT pentru companii, pe diferite paliere, de la funcţionarea optimă a staţiilor de lucru până la securitatea IT, indiferent de nivelul de complexitate.

2.2. Pe Site ne prezentăm serviciile IT. Desfăşurarea acestora se face exclusiv în baza contractelor încheiate între părţi şi a legislaţiei în vigoare.

2.3 Legislaţia în vigoare, contractele şi actele adiţionale încheiate între Power Support şi clienţi, sunt singurele care creează cadrul de desfăşurare a serviciilor noastre.

3. Obligaţiile Utilizatorului

3.1 Utilizatorul se obligă să folosească Site-ul în concordanţă cu termenii şi condiţiile de pe această pagină.

3.2 Se prezumă că Utilizatorul a luat cunoştinţă de termenii şi condiţiile de pe acest Site.

4. Conţinutul Site-ului

4.1 Informaţiile prezentate pe site (text, grafică, logouri, pictograme, imagini, clipuri video etc) se află în proprietatea exclusivă a Power Support. Acestea nu pot fi folosite de utilizatori decât în scopul informării Utilizatorilor şi potenţialilor clienţi Power Support.

4.2 Folosirea în orice scop a acestor informaţii nu poate fi făcută decât cu acordul scris al Power Support.

4.3 Folosirea fără drept a acestor informaţii atrage răspunderea juridică, de natură penală sau civilă, după caz.

5. Fraudă

5.1 Accesarea nelegitimă a serverelor Power Support cu scopul de a afecta performanţele Site-ului, de a avea acces la date la care un utilizator de bună credinţă nu poate avea acces, sau orice acţiune care produce sau are caracterul de a produce daune pentru Power Support ori clienţii Power Support se consideră fraudă.

5.2 Fraudele şi tentativele de fraudă vor fi pedepsite potrivit legislaţiei în vigoare, atât penal cât şi civil. Părţile prejudiciate au dreptul să ceară în instanţă repararea prejudiciilor.

6. Litigii

6.1 Orice litigiu apărut între Power Support şi Utilizatori va fi soluţionat pe cale amiabilă.

6.2 Dacă soluţionarea amiabilă nu este posibilă, litigiul va fi soluţionat potrivit legislaţiei în vigoare. Competenţa teritorială a instanţei care va soluţiona litigiul va fi determinata după sediul Power Support.

Cerere de Oferta

Completeaza formularul de mai jos sau contacteaza-ne si programeaza o consultanta gratuita!

Alege serviciul dorit (Folositi tasta CTRL pentru selectare multipla):