Power Support

Externalizare Servicii IT

Maximizati timpul de functionare si eficienta afacerii cu personalul nostru IT complet, monitorizare 24/7 si consultanta IT dedicata.

Dedicati imbunatatirii profitului si eficientei prin intermediul Suportului IT exceptional

Power Support depaseste suportul traditional pentru a oferi companiilor stabilitate, securitate si eficienta in IT

Administrare Unitati de Lucru

Administram si monitorizam statiile de lucru (desktop sau laptop), implementam cele mai bune practici special adaptate pentru nevoiele tale si imbunatatim activitatea utilizatorilor pe unitatile de lucru.

Helpdesk

Bucurati-va de beneficiul suportului IT prioritar nelimitat prin suport remote sau onsite din partea echipei noastre de tehnicieni ce va ajuta sa remediati toate problemele semnalate fara efort. Raspundem intr-un timp garantat si venim cu solutii pentru ca timpul de inactivitate sa fie cat mai scurt.

Adminstrare Retea

Administram, monitorizam si securizam intreaga infrastructura de retea si ne asiguram ca resursele de retea sunt puse la dispozitie utilizatorilor in mod eficient si rapid. In mod proactiv analizam defectiunile aparute si managementul performantei pentru a optimiza reteaua.

Management IT

Fiecare client are un manager tehnic dedicat ce va ajuta in analiza cerintelor pentru proiectele de achizitie si implementare de solutii. Vom identifica zonenele vulnerabile din sistemul informatic si vom veni cu solutiile cele mai potrivite.

Administrare Server

Oferim configurare completa, securitate, monitorizare continua si intretinere a serverelor pentru ați maximiza investitia si timpul de functionare a activitatilor din business.

Administrare Cloud

Monitorizam si administram serviciile si aplicatiile care se afla in cloud. Administrarea de la distanta a sistemului cloud implica monitorizarea performantei, mentenanta, testare de securitate si recuperare in caz de dezastru.

Backup si Securitate

Astăzi securitatea si backup-ul datelor este o necesitate. Avem o listă de programe de securitate și politici de sistem pe care le vom implementa la cerere pentru a administra toate aspectele legate de securitate si back-up din reteaua dvs.

Documentatie si Inventariere

Documentam intreaga infrastructura IT, permitandu-ne sa remediem rapid problemele si sa va ajutam sa gestionati tehnologia, sa facem managementul garantiilor si al parolelor companiei intr-un mod profesionist.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.
Externalizare Servicii IT Firma IT Servicii IT Bucuresti

Power Support

CUM AJUTAM COMPANIILE ?

Serviciile de externalizare IT complet administrate includ toata expertiza pe care un departament IT trebuie sa o aiba. Spre deosebire de un model traditional de suport IT, serviciile noastre se ocupa de tehnologia ta proactiv, in loc de reactiv.

Aceasta inseamna ca veti avea o echipa de experti care vor monitoriza si administra sistemele. Daca observam probleme, vom reactiona imediat inainte de a cauza o problema majora.

In acest fel putem preveni nefunctionarea, pierderea de date si incalcarile de securitate.

Cerere de Oferta

Completeaza formularul de mai jos sau contacteaza-ne si programeaza o consultanta gratuita!

Alege serviciul dorit (Folositi tasta CTRL pentru selectare multipla):