Power Support

Externalizare Servicii IT

Maximizati timpul de functionare si eficienta afacerii cu personalul nostru IT complet, monitorizare 24/7 si consultanta IT dedicata.

Dedicati imbunatatirii profitului si eficientei prin intermediul Suportului IT exceptional

Power Support depaseste suportul traditional pentru a oferi companiilor stabilitate, securitate si eficienta in IT

Administrare PC/Laptop

Administram si monitorizam statiile de lucru (desktop sau laptop), implementam cele mai bune practici special adaptate pentru nevoiele tale si imbunatatim activitatea utilizatorilor pe unitatile de lucru.

Helpdesk

Bucurati-va de beneficiul suportului IT prioritar nelimitat prin suport remote sau onsite din partea echipei noastre de tehnicieni ce va ajuta sa remediati toate problemele semnalate fara efort. Raspundem intr-un timp garantat si venim cu solutii pentru ca timpul de inactivitate sa fie cat mai scurt.

Adminstrare Retea

Administram, monitorizam si securizam intreaga infrastructura de retea si ne asiguram ca resursele de retea sunt puse la dispozitie utilizatorilor in mod eficient si rapid. In mod proactiv analizam defectiunile aparute si managementul performantei pentru a optimiza reteaua.

Management IT

Fiecare client are un manager tehnic dedicat ce va ajuta in analiza cerintelor pentru proiectele de achizitie si implementare de solutii. Vom identifica zonenele vulnerabile din sistemul informatic si vom veni cu solutiile cele mai potrivite.

Administrare Server

Oferim configurare completa, securitate, monitorizare continua si intretinere a serverelor pentru ați maximiza investitia si timpul de functionare a activitatilor din business.

Administrare Cloud

Monitorizam si administram serviciile si aplicatiile care se afla in cloud. Administrarea de la distanta a sistemului cloud implica monitorizarea performantei, mentenanta, testare de securitate si recuperare in caz de dezastru.

Administrare Securitate

Serviciile noastre de securitate IT includ analiza si evaluarea vulnerabilitatilor sistemului, implementarea de masuri de securitate pentru protejarea datelor, monitorizarea activitatii sistemului pentru a detecta eventuale amenintari, testarea periodica a sistemelor pentru a verifica siguranta si fiabilitatea acestora.

Administrare Backup

O solutie de backup eficienta poate salva afacerea ta de la pierderi financiare si avarii ireparabile. Cu serviciul nostru de administrare backup, iti oferim siguranta si incredere ca datele tale vor fi protejate si pastrate in siguranta.

Documentatie si Inventariere

Documentam intreaga infrastructura IT, permitandu-ne sa remediem rapid problemele si sa va ajutam sa gestionati tehnologia, sa facem managementul garantiilor si al parolelor companiei intr-un mod profesionist.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.

Abonamente noastre de Servicii IT  includ:

  • ESSENTIAL 
  • Popular
    SMART
  • PRO
Selectati abonamentul IT care se potriveste cel mai bine ESSENTIAL 
Popular
SMART
PRO
Selectati abonamentul IT care se potriveste cel mai bine
De la 49 €
/luna
De la 149 €
/luna
De la 349 €
/luna
Management IT
Consultanta IT Dedicata 
Documentare Infrastructura 
Serviciul Single Point of Contact
Audit IT Anual
Raportare lunara 
Suport Achizitii IT
Monitorizare si Mentenanta
Monitorizare PC/Laptop
Patch Management 
Mentenanta Software
Monitorizare Cloud
Mentenanta si Monitorizare Retea si Infrastructura
Management Tenant Microsoft/Google
Mentenanta Hardware
Mentenanta Imprimante
Suport IT
Helpdesk Remote/Telefonic/Chat
Helpdesk Onsite  2- 4 interventii NELIMITAT
Suport Statii de lucru 
Suport Server
Suport IT in afara programului de lucru
Securitate IT
Management Antivirus
Securitate Utilizatori
Management Parole
Solutie Antivirus Bit Defender Gravity Zone
Firewall
Scanare Vulneralibilitati
Backup Date
Administrare Solutie Backup
Backup Statii de lucru
Backup Server
Licenta Backup M365/G-Suite
PopularCERE OFERTA! CERE OFERTA! CERE OFERTA!

Power Support

Cum functioneaza procesul nostru:

1

Consultanta IT Gratuita

Incepem prin a va intelege nevoile, obiectivele si infrastructura actuala. Lucram impreuna pentru a dezvolta o solutie personalizata si adaptata afacerii dvs. 

2

Ofertare Personalizata

Pe baza analizei initiale, cream o oferta de pret personalizata care cuprinde toate serviciile si solutiile necesare pentru a indeplini cerintele dvs. Aceasta include detaliile tehnice, termenii si conditiile, precum si costurile asociate.

3

Semnarea Contractului

Dupa ce ati revizuit si aprobat oferta personalizata de pret, urmatorul pas este semnarea contractului. Acest contract stabileste angajamentele noastre, termenii si conditiile serviciului de externalizare IT.

4

Audit IT

Inainte de implementarea solutiilor, efectuam un audit IT cuprinzator al infrastructurii existente. Acest audit ne ajuta sa evaluam starea actuala a sistemelor dvs. tehnologice si sa identificam eventualele probleme care trebuie abordate in procesul de externalizare.

5

Implementare si Configurare

Cu un plan bine definit, incepem procesul de implementare si configurare. Echipa noastra de experti pune in aplicare solutiile tehnologice conform specificatiilor si planurilor dezvoltate in etapele anterioare.

6

Monitorizare si Suport Tehnic

Dupa implementare, ne angajam sa monitorizam constant infrastructura dvs. IT. Utilizam tehnologii avansate pentru a detecta orice probleme potentiale si pentru a oferi suport tehnic prompt si eficient. 

Cerere Oferta Externalizare Servicii IT

Completeaza formularul de mai jos!

Cerere de Oferta

Completeaza formularul de mai jos sau contacteaza-ne si programeaza o consultanta gratuita!

Alege serviciul dorit (Folositi tasta CTRL pentru selectare multipla):