Power Support

Migrare Infrastructura

Solutiile noastre de migrare in cloud te ajuta sa profiti la maxim de transformarea digitala si tranzitia catre cloud. Acest serviciu include cele mai bune strategii, etape, simulari ale fluxului de lucru si interactiuni ale ecosistemului

Lasati echipa noastra de experti sa se ocupe de migrarea infrastructurii in Cloud

Oferim solutii personalizate de migrare a infrastructurii in cloud pentru afacerea ta. Indiferent daca doresti sa migrezi o parte sau intreaga ta infrastructura IT in cloud, suntem aici pentru a te ajuta sa realizezi aceasta tranzitie fara probleme si cu rezultate remarcabile.

Consultanta Migrare Cloud

Echipa noastra analizeaza nevoile tale, sugereaza modelul cel mai potrivit de migrare si elaboreaza un plan de mutare a sarcinilor de lucru in cloud.

Design Migrare Cloud

Realizam design-ul planului de migrare, stabilim noua arhitectura, dimensionam resursele cloud si predefinim serviciile ce vor trebui migrate in cloud, indiferent daca se doreste migrarea partiala sau completa.

Migrare Infrastructura

Va migram si configuram serviciile in cloud, sincronizam datele si testam solutia implementata pentru ca compania ta sa beneficieze la maxim de avantajele migrarii catre noul mediu si ca totul sa functioneze in parametrii optimi.

Administrare si Suport Cloud

Administram resursele cloud migrate, monitorizam infrastructura 24/7, facem managementul utilizatorilor si grupurilor de utilizatori si oferim asistenta in rezolvarea problemelor cu mediul cloud.

Backup Integral

Oferim solutie de backup, snapshot in timp real si revenire la un status anterior unui eveniment nedorit.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.
Migrare Infrastructura Firma IT Servicii IT Bucuresti

Power Support

De ce sa alegi serviciul nostru de migrare infrastructura?

Abordarea noastra de migrare in Cloud

Metodologia noastra de migrare a fost perfectionata pe parcusul a numeroase proiecte de catre echipa noastra de experti, in patru pasi simpli:

1

Evaluare si Planificare

Expertii nostri in cloud va evalueaza nevoile si aleg abordarea potrivita de migrare. Am stabilit o strategie care acorda prioritate componentelor de migrare, arhitecturii de date si resurselor de server necesare.

2

Setup Infrastructura in Cloud

Iti oferim consultanta necesara alegerii resurselor serverului cloud in functie de nevoile afacerii tale, astfel incat sa nu platiti pentru resurse neutilizate si facem setup-ul pentru a pregati noul mediu de lucru pentru tine.

3

Migrare Infrastructura

Va migram in cloud cu o intrerupere minima a functionarii normale, intr-o perioada de timp predefinita. Inginerii nostri va configureaza noul mediu de lucru si efectueaza teste suplimentare pentru verificarea sistemului si a aplicatiilor.

4

Asistenta post migrare in Cloud

Odata ce migrarea este efectuata, vom incepe suportul solutiei de cloud, deoarece aceasta va asigura continuitatea afacerii si posibilitatea de a utiliza noul sistem la intreaga lui capacitate.

Ce spun clientii Power Support

Cerere de Oferta

Completeaza formularul de mai jos sau contacteaza-ne si programeaza o consultanta gratuita!

Alege serviciul dorit (Folositi tasta CTRL pentru selectare multipla):