Power Support

Migrare Microsoft Office 365

Asiguram migrarea serviciilor, backup-ul datelor si suportul post implementare pentru companiile care doresc să facă tranziția către un mediu de lucru modern și să beneficieze de avantajele oferite de Microsoft 365.

De ce sa alegi serviciul nostru de Migrare ?

Pachetul Microsoft Microsoft 365 este o platforma de cloud care ofera o suita cuprinzatoare de aplicatii si servicii de productivitate, ce include tot ce aveti nevoie pentru a putea creste productivitatea angajatilor, sub forma de abonament lunar si anual. Microsoft 365 include programele uzuale Microsoft, precum Word, Excel si PowerPoint, solutia de colaborare Microsoft Teams, dar si servicii cloud cum ar fi Sharepoint, OneDrive si Exchange Online. Toate aceste aplicatii le puteti accesa de oriunde, de pe orice dispozitiv prin cloud, cu un singur cont unificat, oferind angajatilor o metoda sigura de conectare si colaborare.

Am devenit partener certificat Microsoft Silver pentru a va aduce intreaga linie de produse Microsoft pe noul model de abonament. Acest model va permite sa profitati de toate software-urile Microsoft si sa platititi doar pentru ceea ce utilizati. Pe masura ce afacerea dvs. creste in dimensiune si personal, va puteti ajusta abonamentul astfel incat sa va poate satisface nevoile.

Lasati echipa noastra de experti sa se ocupe de migrarea si administrarea aplicatiei Microsoft 365

Consultanta Migrare Microsoft 365

Iti oferim consultanta necesara achizitiei pachetelor care se potriveste cel mai bine companiei tale prin alocarea unui manager de proiect, care va avea si rolul de Single Point Of Contact pentru proiect.

Migrare Email-uri in Microsoft 365

Asiguram migrarea email-urilor pentru fiecare utilizator, ce include si folderele de email, note, contactele si calendare.

Migrare Date in Sharepoint si One Drive

Va migram si configuram datele in sharepoint si onedrive, sincronizam datele si testam noul mediu pentru ca firma ta sa beneficieze la maxim de avantajele migrarii si ca totul sa functioneze in parametrii optimi.

Adminstrare si Suport Microsoft 365

Administram si gestionam resursele Microsoft, monitorizam licentele, facem managementul utilizatorilor si a grupurilor de e-mail, gestionam filtru antispam si managementul de 2FA al utilizatorilor.

Backup Microsoft 365

Solutia noastra de backup Microsoft 365 ofera siguranta ca tot continutul din contul de Microsoft pe care il generati este protejat si poate fi recuperat oricand.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.
Microsoft Office 365 Firma IT Servicii IT Bucuresti

Power Support

De ce sa alegi serviciul nostru de migrare?

Abordarea noastra de migrare la Microsoft 365

Metodologia noastra de migrare a fost perfectionata pe parcusul a numeroase proiecte de catre echipa noastra de ingineri certificati de Microsoft, in patru pasi simpli:

1

Evaluare si Planificare

Aceasta etapa va ofera posibilitatea de a va asigura ca datele pe care le migrati sunt inca utilizate si sunt necesare de migrat in Microsoft 365. Scopul dvs. este sa va asigurati ca numai continutul esential sa fie migrat catre noul sistem. 

2

Achizitia pachetului Microsoft 365 potrivit

Iti oferim consultanta necesara achizitiei pachetelor care se potriveste cel mai bine companiei tale prin alocarea unui manager de proiect, care va avea si rolul de Single Point Of Contact pentru proiect. Achizitia abonamentului se poate face cu angajament lunar sau anual. 

3

Migrarea serviciilor in Microsoft 365

Dupa ce este facut un invetar al intregului continut ce trebuie migrat si se achizitioneaza licentele, vom incepe migrarea incrementala de la sursa catre destinatie, asigurandu-te ca toate informatiile tale sunt transferate in mod corespunzator.

4

Asistenta post migrare catre Microsoft 365

Oferim asistenta post-migrare pentru a te ajuta sa te acomodezi cu noile setari si functionalitati din Microsoft 365 si pentru a te asigura ca totul functioneaza asa cum trebuie.

Ce spun clientii Power Support

Cerere de Oferta

Completeaza formularul de mai jos sau contacteaza-ne si programeaza o consultanta gratuita!

Alege serviciul dorit (Folositi tasta CTRL pentru selectare multipla):