Power Support

Virtualizare

Creati desktop-uri, servere si aplicatii virtuale pentru a imbunatati productivitatea si a reduce semnificativ costurile IT.

Ce reprezinta Virtualizarea ?

Virtualizarea este un proces care utilizeaza software pentru a crea versiuni virutale de desktop, servere, aplicatii, centre de date si alte tipuri de hardware care se comporta la fel ca omologii lor fizici. Tehnologia de virtualizare permite companiilor sa aplice infrastructurii lor un model de livrare asemanator cloud pentru a imbunatati fluxurile de lucru interne, securitatea si performanta.

Virtualizare Aplicatii

Aplicatiile sunt virtualizate si sunt transmise in flux securizat de pe un server la dispozitivul utilizatorului final.

Virtualizare Desktop

Este o metoda care separa mediul desktop al unui computer de computerul fizic. Este folosit mai ales in centrul de date, unde imaginile personalizate de pe desktop pentru fiecare utilizator sunt gazduite pe un server de centru de date.

Virtualizare Hardware

Aceasta se refera la crearea de versiuni virtuale ale calculatoarelor si sistemelor de operare. Acesta isi propune sa ruleze sisteme de operare diferite pe acelasi hardware si permite mai multor utilizatori sa utilizeze procesorul simultan.

Virtualizare Retea

Solutia se refera la metoda de combinare a resurselor disponibile intr-o retea prin impartirea latimii de banda disponibila in canale independente, fiecare dintre acestea putand fi atribuit sau reatribuit unui anumit server sau dispozitiv in timp real.

Virtualizare Sistem de Operare

Aceasta solutie va permite firmelor sa aiba un singur server care poate rula mai multe sisteme de operare in loc sa aiba un server dedicat pentru fiecare sistem de operare.

Virtualizare Server

Este o metoda de partitionare a unui server fizic in numeroase servere virtuale, fiecare dintre acestea ruland propriul sistem de operare, aplicatii si functioneaza ca un server independent.

Virtualizare Storage

Procesul de grupare a stocarii fizice de la mai multe dispozitive de stocare de retea va fi mutat pe un singur dispozitiv de stocare virtualizat.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.
Virtualizare Firma IT Servicii IT Bucuresti

Power Support

Cum ajutam?

Serviciile noastre de virtualizare, sunt directionate catre diverse industrii de utilizatori finali, cum ar fi institutii publice, productie, telecomunicatii, bancar, asigurari, comert cu amanuntul, farmaceutic si asistenta medicala, printre altele.

Avem un grup extins de specialisti in infrastructura care va pot ajuta sa creati, sa rulati si sa gestionati infrastructura IT de ultima generatie.

In plus, putem ajuta si cu:

Power Support

Abordarea noastra

Abordarea noastra bazata pe proces ne permite sa intelegem aplicatiile si infrastructura clientilor nostri si sa oferim in mod constant rezultate care depasesc asteptarile. Urmam o abordare in cinci etape care cuprinde evaluarea, optimizarea, monitorizarea, raportarea si managementul.

Lasati-ne sa evaluam infrastructura IT

Urmam o abordare in cinci etape care cuprinde evaluarea, optimizarea, monitorizarea, raportarea si managementul.

3 Motive sa alegi o Solutie de Virtualizare 

SECURITATE SPORITA

Module de securitate integrate, cum ar fi MFA si SSO, monitorizare proactiva si conformitate cu standardele de securitate.

PERFORMANTA RIDICATA

Servicile noastre de virtualizare ofera cea mai buna experienta utilizatorilor cu hardware de server de clasa enterprise si latenta minima.

SCALABITATE

Pe masura ce productivitatea companiei dvs. creste, virtualizarea permite nevoilor dvs. de date sa creasca pas cu pas, in ritm cu cresterea companiei dvs.

Cerere de Oferta

Completeaza formularul de mai jos sau contacteaza-ne si programeaza o consultanta gratuita!

Alege serviciul dorit (Folositi tasta CTRL pentru selectare multipla):