Power Support

Dezvoltare Web

Suntem aici pentru a va ajuta sa creati site-ul perfect pentru afacerea dvs. indiferent de marimea acesteia. De la site-uri web simple pana la magazine online complexe, putem oferi solutii personalizate pentru a satisface nevoile unice ale afacerii dvs.

Iti oferim o prezenta online puternica si atragatoare pentru afacerea ta.

Cu ajutorul echipei noastre de experti in dezvoltare web, poti obtine un site web modern, functional si optimizat pentru performanta. Oferim solutii complete, de la concept si design pana la implementare si mentenanta, pentru a te asigura ca afacerea ta are o prezenta online de succes.

Ce beneficiezi prin serviciul nostru de Dezvoltare Website?

Site Web Personalizat

Cream site-uri web personalizate, adaptate nevoilor unice ale afacerii tale. Fie ca ai nevoie de un site de prezentare, un magazin online sau o platforma complexa, putem oferi solutii de dezvoltare web care sa corespunda perfect cerintelor tale.

Design Atragator

Un design web atractiv si intuitiv este esential pentru a atrage si retine vizitatorii pe site-ul tau. Echipa noastra de designeri talentati creeaza interfete utilizator moderne si placute, care sa ofere o experienta memorabila utilizatorilor tai.

Functionalitati Avansate

Oferim functionalitati avansate, cum ar fi integrarea cu platforme de plata online, gestionarea continutului, optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO), securitatea avansata si multe altele. Alegem si implementam tehnologii de dezvoltare web de ultima generatie pentru a oferi solutii performante si scalabile.

Experienta Utilizator Placuta

Punem accent pe experienta utilizatorului, asigurandu-ne ca site-urile web dezvoltate de noi sunt usor de utilizat, rapide si responsive. Astfel, vizitatorii tai vor avea o experienta placuta pe site-ul tau, indiferent de dispozitivul pe care il folosesc pentru accesare.

Suport si Mentenanta

Oferim suport si mentenanta continua pentru site-urile web dezvoltate de noi, pentru a te asigura ca site-ul tau functioneaza mereu la capacitate maxima. Ne asiguram ca site-ul tau ramane actualizat, securizat si performant pe termen lung.

Abordare Personalizata

Intelegem ca fiecare afacere are nevoi unice, asa ca oferim o abordare personalizata pentru dezvoltarea site-ului tau web. Ascultam cu atentie cerintele tale si colaboram strans cu tine pentru a crea un site web care sa reflecte identitatea si valorile afacerii tale.

Power Support

Cum functioneaza procesul nostru:

1

Consultanta

Intelegem nevoile si obiectivele tale de afaceri si colaboram impreuna pentru a identifica cerintele specifice ale proiectului tau de website.

2

Planificare si Design

Cream un plan detaliat pentru dezvoltarea website-ului tau, inclusiv designul si arhitectura acestuia. Lucram indeaproape cu tine pentru a te asigura ca website-ul tau va avea un design atractiv, responsiv si va oferi o experienta de utilizare optima.

3

Dezvoltare

Echipa noastra de dezvoltatori web incepe sa creeze website-ul, utilizand cele mai recente tehnologii si limbaje de programare, in conformitate cu planul stabilit. Te tinem la curent pe tot parcursul procesului si iti oferim posibilitatea de a-ti exprima feedback-ul si sugestiile.

4

Testare si Optimizare

Inainte de lansarea website-ului, efectuam teste riguroase pentru a ne asigura ca totul functioneaza corect, ca website-ul se incarca rapid si ca nu exista erori sau probleme de securitate. De asemenea, optimizam website-ul pentru a asigura performanta maxima si compatibilitate cu diversele dispozitive si browsere.

5

Lansare si Mentenanta Post-lansare

Dupa ce website-ul este gata, il lansam public si te ajutam sa il implementezi pe serverul tau sau sa il publici pe platforma dorita. Oferim, de asemenea, asistenta post-lansare, pentru a te asigura ca website-ul tau functioneaza fara probleme si ca raspunde nevoilor tale in continuare.

Ce servicii de Dezvoltare Website oferim:

Design Responsiv si Optimizat pentru SEO

Dezvoltarea unui website care se adapteaza la diferite dispozitive (desktop, tableta, mobil) si care este optimizat pentru a obtine un ranking mai bun in rezultatele cautarilor organice.

Dezvoltare Website Personalizat

Crearea unui website unic si personalizat, adaptat nevoilor si identitatii brandului tau, inclusiv designul, functionalitatile si caracteristicile specifice ale afacerii tale.

Integrare cu Retelele Sociale

Integrarea de butoane sau link-uri catre profilurile de social media ale afacerii tale, pentru a permite vizitatorilor sa impartaseasca continutul website-ului tau pe retelele sociale.

Creare si Gestionare Continut

Crearea si gestionarea continutului website-ului tau, inclusiv texte, imagini, video-uri si alte elemente multimedia, pentru a mentine website-ul actualizat si atractiv pentru vizitatori.

Integrare cu Blog

Crearea si integrarea unui blog pe website-ul tau, pentru a publica continut relevant si atractiv pentru vizitatori si pentru a spori vizibilitatea si angajamentul pe website.

Magazin Online

Crearea unui magazin online functional si securizat, inclusiv gestionarea produselor, a comenzilor, a platilor si a sistemului de gestionare a stocurilor.

Formulare de Contact si Generare de Lead-uri

Crearea si integrarea de formulare de contact sau formulare de generare a lead-urilor pentru a permite vizitatorilor sa intre in contact cu afacerea ta si pentru a obtine informatii de contact valoroase pentru ulteriorul proces de vanzare.

Optimizare SEO

Optimizarea website-ului pentru motoarele de cautare, inclusiv optimizarea meta-tagurilor, a structurii URL-urilor, a continutului si a altor elemente pentru a obtine un ranking mai bun in rezultatele cautarilor organice.

Integrare cu Splicatii sau Sisteme Terte

Integrarea cu alte aplicatii sau sisteme de terte parti, cum ar fi platforme de gestionare a continutului (CMS), sisteme de plata online, sisteme de e-mail marketing, etc., pentru a oferi o experienta integrata si completa vizitatorilor website-ului tau.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.

Ce spun clientii Power Support

Cerere de Oferta

Completeaza formularul de mai jos sau contacteaza-ne si programeaza o consultanta gratuita!

Alege serviciul dorit (Folositi tasta CTRL pentru selectare multipla):