Power Support

Servicii de digitalizare prin fonduri europene

Transformati-va afacerea intr-un business modern si eficient cu solutiile noastre de digitalizare prin fonduri europene.

Servicii esentiale pentru modernizarea IMM-urilor

Fondurile europene reprezinta o oportunitate importanta pentru IMM-uri care doresc sa isi modernizeze si sa isi digitalizeze afacerile. Printre serviciile de digitalizare finantate prin fonduri europene se numara:

Achizitii de Hardware TIC

Echipamentele IT sunt esentiale pentru digitalizarea afacerilor. Acestea pot include laptopuri, desktopuri, tablete, smartphone-uri si alte dispozitive de calcul.

Achizitii de Echipamente pentru Automatizari si Robotica

Utilizarea solutiilor digitale pentru automatizarea fluxurilor tehnologice poate ajuta la imbunatatirea eficientei si a calitatii produselor. Acest lucru poate include achizitionarea de roboti sau de echipamente pentru monitorizarea si controlul proceselor de productie.

Dezvoltarea si/sau Adaptarea Aplicatiilor Software

Aplicatiile software pot fi adaptate pentru a indeplini nevoile specifice ale afacerii dvs.. Acest lucru poate include dezvoltarea de solutii de automatizare software de tip RPA (Robotic Process Automation) sau alte solutii software personalizate.

Achizitii de Tehnologii Blockchain

Tehnologia blockchain poate ajuta la imbunatatirea securitatii si transparentei in afaceri. Aceasta poate fi utilizata pentru a gestiona lanturile de aprovizionare, pentru a realiza tranzactii financiare sigure si multe altele.

Achizitii de Sisteme de Inteligenta Artificiala

Utilizarea acestor tehnologii poate ajuta la imbunatatirea interactiunii cu clientii, a proceselor de productie si multe altele.

Achizitionarea unui Site de Prezentare

Un site web este esential pentru orice afacere moderna. Acesta poate fi utilizat pentru a promova produsele sau serviciile dvs. si pentru a atrage noi clienti.

Achizitia de Servicii de Tip Cloud si IoT

Serviciile de tip cloud si IoT pot ajuta la imbunatatirea securitatii, a stocarii datelor si a proceselor de productie. Aceste servicii pot include stocare in cloud, analiza de date, monitorizarea senzorilor si multe altele.

Instruirea Personalului

Este important ca angajatii sa inteleaga si sa poata utiliza noile tehnologii introduse in afacerea dvs.. Acest lucru poate include formarea in utilizarea de software, a echipamentelor TIC si a altor tehnologii noi.

Consultanta si Analiza

Consultanta si analiza pot ajuta la identificarea solutiilor tehnice de care are nevoie afacerea dvs.. Aceste servicii pot include evaluarea nevoilor de digitalizare, analiza costurilor si beneficiilor, precum si planificarea implementarii noilor tehnologii.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.
digitalizare imm

Power Support

Beneficiile colaborarii cu noi pentru serviciile de digitalizare includ:

Power Support

Cum functioneaza procesul nostru:

1

Identificarea Nevoilor

Vom analiza nevoile dvs. de digitalizare si vom dezvolta solutii personalizate pentru a satisface aceste nevoi.

2

Propunerea de Solutii

Vom propune solutii tehnologice care pot fi integrate in afacerea dvs. pentru a va ajuta sa obtineti beneficiile maximale de la digitalizare.

3

Implementarea Solutiilor

Vom implementa solutiile tehnologice propuse, asigurandu-ne ca sunt integrate corect si ca functioneaza eficient.

4

Instruirea Personalului

Vom oferi instruirea necesara pentru a asigura ca personalul dvs. poate utiliza noile solutii tehnologice eficient si eficace.

5

Monitorizarea si Mentenanta

Vom monitoriza si intretine solutiile implementate pentru a asigura ca functioneaza corect si pentru a preveni eventuale probleme tehnice.

6

Asistenta si Consultanta Continua

Vom oferi asistenta si consultanta continua pentru a va ajuta sa profitati la maximum de beneficiile digitalizarii si pentru a va ajuta sa accesati finantarea disponibila pentru astfel de proiecte.

Transformati-va afacerea intr-un business modern si eficient cu ajutorul solutiilor noastre de digitalizare prin fonduri europene

Ne angajam sa oferim servicii de calitate superioara si sa va sprijinim pe tot parcursul procesului de digitalizare prin fonduri europene. Cu experienta noastra vasta si cunostintele solide in domeniul tehnologiei si al finantelor, suntem dedicati sa va ajutam sa va transformati afacerea intr-un business modern si eficient.

Cerere de Oferta

Completeaza formularul de mai jos sau contacteaza-ne si programeaza o consultanta gratuita!

Alege serviciul dorit (Folositi tasta CTRL pentru selectare multipla):