Power Support

Colocare Infrastructura

Intr-o lume in care afacerile depind din ce in ce mai mult de tehnologie, gazduirea si managementul infrastructurii sunt aspecte critice pentru succesul unei companii.

Ce reprezinta serviciul de Colocare a Infrastructurii IT

Serviciul de colocare infrastructura IT reprezinta o solutie de gazduire a echipamentelor si serverelor proprii ale unei companii intr-un centru de date specializat, unde acestea beneficiaza de infrastructura avansata, securitate si conectivitate de inalta calitate. Prin intermediul colocarii infrastructurii IT, companiile pot externaliza gestionarea si mentenanta echipamentelor lor, beneficiind de un mediu optimizat pentru functionarea acestora, reducand astfel costurile operationale si riscurile asociate.

De ce sa alegeti serviciile noastre de colocare a infrastructurii IT?

Alegand serviciul nostru de colocare a infrastructurii IT, va puteti concentra pe afacerea dvs. principala, avand incredere ca echipamentele dvs. IT sunt intr-un mediu sigur si optimizat.

Fiabilitate si Securitate

Centrul nostru de colocare este proiectat sa asigure o functionare fiabila si in conditii de siguranta a echipamentelor dvs. IT, cu facilitati de securitate avansata si alimentare redundanta cu energie electrica.

Conectivitate Avansata

Beneficiati de o conectivitate de inalta viteza prin intermediul parteneriatelor noastre cu furnizori de servicii de internet de incredere, asigurand un acces rapid la datele si aplicatiile dvs.

Scalabilitate si Flexibilitate

Oferim optiuni de colocare flexibile, astfel incat sa puteti ajusta spatiul de gazduire in functie de nevoile dvs. de afaceri in orice moment.

Suport Tehnic Profesionist

Echipa noastra de ingineri si tehnicieni calificati va ofera asistenta tehnica, pentru a va asigura ca infrastructura dvs. IT este administrata in mod eficient si fara probleme.

Personalizare si Flexibilitate

Intelegem ca fiecare afacere are nevoi unice. Prin urmare, oferim solutii personalizate de colocare a infrastructurii IT, care se potrivesc perfect cerintelor dvs. de afaceri.

Economii de Costuri

Gazduirea infrastructurii IT intr-un centru de colocare va permite sa economisiti costurile de achizitie, intretinere si administrare a propriilor facilitati de gazduire.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.

Power Support

Pachetele noastre de gazduire Saga in Cloud includ:

Pachetul de colocare 1U/60KW

Opțiuni extra:

Pachetul de colocare 2U/100KW

Opțiuni extra:

Pachetul de colocare 4U/200KW

Opțiuni extra:

Pachetul de colocare personalizat

Opțiuni extra:

Cerere de oferta Colocare

Completeaza formularul de mai jos!

Alege serviciul dorit (Folositi tasta CTRL pentru selectare multipla):

Cerere de Oferta

Completeaza formularul de mai jos sau contacteaza-ne si programeaza o consultanta gratuita!

Alege serviciul dorit (Folositi tasta CTRL pentru selectare multipla):