Power Support

Audit IT

Serviciile noastre de Audit IT va ofera informatiile de care aveti nevoie pentru a intelege mai bine infrastructura IT si va ofera recomandari care pot fi luate pentru a va asigura ca reteaua dvs. este protejata.

Ce este un Audit IT ?

Audit-ul IT ofera se refera la o analiza amanuntita a diferitelor aspecte ale retelei dvs. Acesta include o privire de ansamblu asupra managementului, securitatii, proceselor si performantei infrastructurii dvs. Acest raport ofera informatii despre ce lipseste in reteaua dvs. si cum poate fi imbunatita.

Ce obtii printr-un Audit IT?

Evaluare Infrastructura

Evaluam infrastructura retelei si oferim o lista cu hardware-ul care incetineste performanta, nu mai are garantie si provoaca vulnerabilitati din cauza vechimii sale.

Evaluare Securitate

Evaluam securitatea si ne asiguram ca operatiunile, procedurile si practicele dvs. de securitate sa indeplineasca cerintele legale si oferim recomandari pentru a raspunde nevoilor in schimbare ale companiei si a raspunde diferitelor atacuri cibernetice.

Evaluare Retea

Evaluam mediul de retea si oferim recomandari pentru remediere si optimizare si asigurarea ca reteaua este in conformitate cu directia strategica a companiei tale.

Evaluare Licente

Verificam licentele aplicatiilor de business si ne asiguram ca functionati in conformitate cu practicile legale si etice.

Evaluare Procese

Vom efectua o examinare detaliată a proceselor IT existente. Echipa noastra va evalua starea datelor, planurile de recuperare în caz de dezastru, politicile IT etc.

Evaluarea Utilizatorilor

Evaluam modul in care personalul dvs. foloseste sistemele IT si va evidentiem problemele semnalate.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.
Audit IT Firma IT Servicii IT Bucuresti

Power Support

De ce ai nevoie de Audit IT ?

Similar cu mersul la medic pentru acel control de sanatate, sistemele tale IT trebuie verificate pentru a va asigura ca functioneaza eficient.

De cele mai multe ori, auditurile IT descopera ineficiente in infrastructura IT pe care nici nu stiati ca le aveti.

Cerere de Oferta

Completeaza formularul de mai jos sau contacteaza-ne si programeaza o consultanta gratuita!

Alege serviciul dorit (Folositi tasta CTRL pentru selectare multipla):