Power Support

Securitate Aplicatii

Protejeaza-ti aplicatiile de business de atacuri cibernetice cu solutii si politici de securitate profesionale.

Lasati echipa noastra de experti sa se ocupe de securitatea aplicatiilor din compania ta

Securitatea aplicatiilor este unul din cele mai importante componente ale securitatii cibernetice, oferind securitatea datelor din cadrul aplicatiilor si impiedicand utlizatorii neautorizati sa le acceseze.

Multi-Factor Authentication

Adaugand caracteristici de autentificare multifactor la o aplicatie, utilizatorilor care incearca sa se autentifice la aplicatie li se va cere sa isi verifice din nou identitatea printr-o aplicatie separata de autentificare.

Permisiuni de Acces Utilizatori

Programam si dezvoltam metode avansate de validare a autorizatiei utilizatorilor asupra aplicatiilor de business prin compararea si confirmarea permisiunilor utilizatorului cu o baza de date a utilizatorilor autorizati ai aplicatiei.

Software Logs

Identificam utilizatorii care acceseaza datele unei aplicatiii printr-un catalog de istoric accesari.

Patch Management

Corectam si remediem vulnerabilitatile pentru aplicatii si sistemul de operare prin efectuarea de actualizari periodice ce reduce riscul de securitate.

Documentare Aplicatii

Stabilim si mentinem un inventar detaliat al tuturor aplicatiilor de business detinute. Documentam numele, data de instalare/utilizare si scopul comercial pentru fiecare intrare, URL si multe altele.

Criptare Date

Dezvoltam metode de criptare a datelor pentru aplicatii pentru a ne asigura ca datele si informatiile raman in siguranta in timp ce sunt trimise si primite catre o aplicatie.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.
digitalizare imm

Power Support

O suita completa de servicii de securitate aplicatii pentru afaceri

Oferim o gama larga de servicii de securitate aplicatii pentru a satisface nevoile individuale ale companiei tale. Caracteristicile principale ale solutiilor noastre de securitate aplicatii sunt:

Cerere de Oferta

Completeaza formularul de mai jos sau contacteaza-ne si programeaza o consultanta gratuita!

Alege serviciul dorit (Folositi tasta CTRL pentru selectare multipla):