Power Support

HelpDesk IT

Protejeaza-ti aplicatiile de business de atacuri cibernetice cu solutii si politici de securitate profesionale.

Helpdesk proactiv pentru ecosistemul si proiectele tale de zi cu zi

Orice companie are nevoie de nivelul potrivit de helpdesk care sa gestioneze si sa maximizeze inteligent resursele IT. Oferim o solutie IT preventiva, anticipativa si proactiva.

Suport Remote

Presupune conectarea de la distanta intr-un mod securizat la unitatile de lucru, la retea, servere sau alte echipamente IT, in scopul remedierii problemelor semnalate.

Suport Onsite

Serviciu presupune deplasarea tehnicienilor la sediul dvs. in scopul rezolvarii unei probleme IT ce nu se poate rezolva remote.

Monitorizare 24/7

Aplicatiile noastre de monitorizare avansata verifica toate dispozitivele dvs. 24 de ore pe zi, ne alerteaza automat de problemele aparute si pentru a rezolva inainte de a va intrerupe activitatea.

Sitem de Ticketing

Integrarea sistemului nostru de ticketing cu aplicatiile de administrare a infrastructurii IT, ne permite să identificăm rapid problemele IT si sa venim cu soluții rapide.

Single Point of Contact

Echipa de helpdesk va prelua discutiile cu furnizorii de servicii IT&C pentru a gestiona toate cererile sau întrebările venite.

Network Operations Center (NOC)

Oferim serviciu monitorizare a infrastructurii 24/7 si suport tehnic L2 si L3 pentru a rezolva si preveni problemele cu infrastructura IT critica intr-un mod rapid si eficient.

Administrare Retea

Corectam problemele constatate si oferim recomandari pentru imbunatatirea performatelor si eficientizarea retelei.

Consultanta

Va ajutam sa intelegeti care optiuni functioneaza cel mai bine pentru mediul dvs. si sa personalizati o solutie de retea care sa sustina cresterea afacerii.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.
helpdesk it

Power Support

Componentele de Helpdesk IT?

Echipa noastra de helpdesk are expertiza necesara sa rezolve problemele si sa asigure stabilitatea infrastructurii IT sau a componentelor acestora:

Cerere de Oferta

Completeaza formularul de mai jos sau contacteaza-ne si programeaza o consultanta gratuita!

Alege serviciul dorit (Folositi tasta CTRL pentru selectare multipla):