Power Support

Disaster Recovery

Protejeaza-ti afacerea cu serviciul nostru de Disaster Recovery. Asigura-ti continuitatea afacerii in orice situatie cu solutiile noastre personalizate de backup si recuperare a datelor.

Protejam afacerea ta cu solutii personalizate de Disaster Recovery

Intelegem cat de importanta este continuitatea afacerii tale, de aceea oferim solutii personalizate de Disaster Recovery pentru a te ajuta sa te pregatesti pentru orice situatie neprevazuta. Indiferent daca este vorba de o intrerupere de activitate cauzata de o avarie hardware sau o catastrofa naturala, solutiile noastre de backup si recuperare a datelor asigura ca afacerea ta va continua sa functioneze in orice circumstanta.

Suntem specializati in oferirea de solutii avansate de backup si recuperare a datelor pentru a-ti proteja informatiile critice si a-ti asigura continuitatea afacerii .

Beneficiile serviciilor noastre de Disaster Recovery:

Protejeaza-ti Datele

Oferim solutii de backup eficiente si fiabile pentru a-ti proteja datele impotriva pierderii accidentale, deteriorarii sau atacurilor cibernetice. Backup-ul se realizeaza in mod regulat si se pastreaza intr-un mediu securizat.

Recuperare Rapida si Eficienta a Datelor

In caz de incident, punem la dispozitie solutii de recuperare a datelor rapide si eficiente, pentru a minimiza timpul de intrerupere a afacerii tale si pentru a-ti permite sa revii la activitatea normala in cel mai scurt timp posibil.

Flexibilitate si Scalabilitate

Oferim solutii de backup si recuperare a datelor adaptate nevoilor tale specifice. Indiferent de dimensiunea afacerii tale, putem furniza solutii de backup si recuperare a datelor scalabile, pentru a te ajuta sa te dezvolti fara probleme.

Securitate Avansata

Iti protejam datele impotriva accesului neautorizat si a amenintarilor cibernetice, prin implementarea unor masuri de securitate avansate, cum ar fi criptarea datelor, autentificarea in doi factori si monitorizarea constanta a activitatilor de backup si recuperare a datelor.

Asistenta Tehnica Specializata

Echipa noastra de experti in domeniul IT ofera asistenta tehnica specializata pentru a-ti oferi suportul necesar in gestionarea backup-ului si recuperarii datelor, in cazul in care intampini probleme sau ai intrebari.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.

Power Support

Pachetele noastre de servicii de Disaster Recovery

1

Pachet de Baza

Oferim un pachet de baza care include backup complet al datelor pe o frecventa prestabilita, stocare in cloud si recuperare rapida a datelor in caz de incident.

2

Pachet Avansat

Pentru nevoile mai complexe, oferim un pachet avansat care include backup complet si incremental, stocare locala si in cloud, politici de retentie personalizate, monitorizare constanta si asistenta tehnica specializata.

3

Pachet Personalizat

Pentru afaceri cu nevoi specifice, putem crea pachete personalizate care sa se potriveasca exact cu cerintele tale si sa ofere solutii de backup si recuperare a datelor adaptate afacerii tale.

Asigura-ti datele si afacerea ta

Protejeaza-ti datele critice si asigura continuitatea afacerii tale cu serviciile noastre de backup si recuperare a datelor. Contacteaza-ne astazi pentru a discuta despre nevoile tale specifice si pentru a primi o oferta personalizata.

Cerere de Oferta

Completeaza formularul de mai jos sau contacteaza-ne si programeaza o consultanta gratuita!

Alege serviciul dorit (Folositi tasta CTRL pentru selectare multipla):