Power Support

Despre noi

Suntem echipa IT de care afacerea ta are nevoie

Povestea noastra

digitalizare imm

Power Support

Power Support a fost a fost infiintata in 2011 si este dedicata furnizarii de solutii tehnologice inovatoare si eficiente pentru afaceri.

Cu o experienta solida si o echipa de profesionisti talentati, ne straduim sa oferim cele mai bune servicii si solutii pentru nevoile clientilor nostri. Suntem mandri sa fim o companie in plina expansiune, care se adapteaza continuu la schimbarile din piata si la cerintele clientilor, pentru a oferi cele mai bune rezultate si satisfactie maxima.

Suntem specializati in furnizarea de tehnologii inovatoare, precum si in dezvoltarea de strategii personalizate pentru a maximiza eficienta si performanta afacerilor. Ne concentram pe construirea de relatii solide cu clientii nostri, bazate pe transparenta, incredere si satisfactie. Echipa noastra de experti se angajeaza sa ofere solutii personalizate, fiabile si scalabile, adaptate nevoilor specifice ale fiecarui client. Cu o abordare orientata spre rezultate si o atentie deosebita acordata inovatiei si calitatii, suntem pregatiti sa satisfacem cerintele tehnologice intr-un mod profesionist si eficient.

Astfel, de la infiintarea noastra in 2011, am urmat cu pasiune misiunea de a transforma experienta clientilor prin abordarea noastra proaspata si personalizata in furnizarea de servicii de ingrijire a clientilor. Ne-am extins semnificativ, ramanand totusi fideli viziunii noastre initiale. Suntem mereu orientati spre inovatie, in cautarea constanta a modalitatilor de a aduce valoare adaugata afacerilor clientilor nostri. Cu o abordare colaborativa si angajamentul fata de tehnologia de varf, ne dorim sa fim partenerul de incredere al clientilor nostri pentru a obtine succesul pe termen lung al afacerii lor.

Power Support

Mediu de lucru

La Power Support, acordam o atentie deosebita mediului de munca. Suntem dedicati sa oferim un mediu de lucru stimulant si sa promovam dezvoltarea profesionala a angajatilor nostri. 

Ne concentram pe deblocarea potentialului fiecarui membru al echipei noastre prin intermediul dezvoltarii continue a abilitatilor si prin training intern de calitate. In acest fel, cream un mediu de lucru productiv si plin de viata, care sa contribuie la accelerarea cresterii noastre.

Echipa noastra este intr-o continua expansiune, si suntem mereu atenti la ultimele tehnologii pentru a imbunatati calitatea serviciilor si a produselor noastre. Ne asiguram ca forta noastra de munca creste proportional cu ritmul de dezvoltare al companiei, si ca suntem mereu la curent cu cele mai noi tendinte si inovatii din industrie. 

Astfel, putem oferi servicii si produse de cea mai inalta calitate clientilor nostri.

power support 1 Firma IT Servicii IT Bucuresti
power support 2 Firma IT Servicii IT Bucuresti

Power Support

Scop

Ne propunem sa devenim un lider in industria IT, oferind servicii unice, personalizate si imbunatatite prin construirea de relatii pe termen lung cu o gama larga de clienti. Oferim valoare tuturor clientilor nostri.

Ne dorim sa fim referinta in industria IT prin furnizarea de servicii deosebite si adaptate nevoilor fiecarui client. Construim relatii pe termen lung cu clientii nostri, bazate pe incredere si parteneriat, pentru a le oferi solutii inovatoare si personalizate. 

Suntem dedicati sa oferim valoare adaugata in toate interactiunile noastre cu clientii si sa fim partenerul de incredere pe care se pot baza pentru nevoile lor IT.

Valorile noastre

La Power Support, credem in cresterea durabila prin inovatie, creativitate si competenta. Ne bazam pe tratarea clientilor nostri cu respect. Valorizam onestitatea, integritatea si practicile de afaceri etice.

Misiune

La Power Support, ne-am asumat misiunea de a veni in ajutorul companiilor mici si mijlocii care se confrunta cu provocari in domeniul IT. Intelegem ca nu toate afacerile au resursele necesare pentru a avea proprii angajati de IT sau un buget mare pentru solutii IT complexe. De aceea, am creat serviciile noastre cu grija pentru a oferi solutii la preturi accesibile, fara a compromite calitatea si eficienta.

Fie ca aveti nevoie de servicii de consultanta, implementare sau mentenanta IT, Power Support va ofera solutii adaptate nevoilor dvs., indiferent de dimensiunea afacerii sau bugetul disponibil. Suntem dedicati sa oferim rezultate reale si sa fiti partenerul de incredere pentru solutiile IT ale companiei dvs.

Viziune

Viziunea Power Support este de a deveni liderul de referinta pentru solutii, indiferent de industrie. Ne dorim sa imputernicim si sa eliberam potentialul tuturor clientilor nostri. La Power Support, ne propunem sa fim alegerea preferata pentru solutii inovatoare, indiferent de domeniul de activitate al clientilor nostri.

Ne dorim sa ii sprijinim pe clientii nostri sa isi atinga intregul potential, oferindu-le solutii de top, adaptate nevoilor lor specifice. Suntem dedicati sa fim liderul in furnizarea de solutii de incredere, care sa contribuie la cresterea si succesul afacerilor clientilor nostri, in orice industrie s-ar afla.

Power Support

Valorile noastre

1

Crestere Durabila

Credem in inovatie, creativitate si competenta ca mijloace de a realiza o crestere durabila pe termen lung.

Ne straduim sa fim mereu la curent cu noile tendinte tehnologice si sa oferim solutii inovatoare si creative pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri.

2

Respect pentru Clienti

Tratam clientii nostri cu respect si consideram ca ei sunt sursa noastra de succes.

Valorizam onestitatea si integritatea in toate interactiunile noastre cu clientii, oferindu-le servicii de calitate si solutii adecvate nevoilor lor.

3

Etica in Afaceri

Punem accent pe practici de afaceri etice si integritate in toate deciziile si actiunile noastre.

Ne ghidam intotdeauna de principii etice in relatiile cu clientii, partenerii si colegii nostri de echipa, construind astfel relatii de incredere pe termen lung.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.

Cerere de Oferta

Completeaza formularul de mai jos sau contacteaza-ne si programeaza o consultanta gratuita!

Alege serviciul dorit (Folositi tasta CTRL pentru selectare multipla):