fbpx
 • Despre noi

  Noi cei de la Power Support stim ca oferim cea mai buna expertiza in domeniul IT
  si cel mai rapid serviciu clienti.

De ce ar trebui sa lasati echipa Power Support sa se ocupe de compania ta?

Noi cei de la Power Support vrem sa va oferim cea mai buna expertiza in domeniul IT si cel mai rapid serviciu clienti.
Noi punem clientii nostri pe primul loc si ne mandrim cu etica noastra de lucru, cu serviciile de neegalat si cu faptul ca muncim din greu.

Dar daca tot nu sunteti convinsi, aici sunt cateva motive principale pentru a ne alege ca partener in IT:

 • Suntem mereu proactivi-Ingineri nostri monitorizeaza si mentin constant retelele clientilor nostri si ii informeaza de orice probleme care apar.Datorita acestei monitorizari constante a retelei putem sa oferim clientilor nostri cu recomandari ce reduc costurile si idei cu privire la tehnologie noua si aplicatiile acesteia in beneficiul afacerilor dumneavoastra. Cele mai multe companii de it va vin in ajutor doar cand apare o problema-dar aici la Power Support construim retele solide in mod proactiv.
 • Le oferim clientilor nostri cel mai bun timp de raspuns din domeniul nostru: Suport tehnic 24 din 24 si garantam ca timpul nostru de raspuns va fi maxim 1 ora in caz de urgenta. De obicei  raspundem la urgente in 10 minute sau mai putin.
 • Toata munca noastra este executata de personalul nostru – noi nu subcontractam niciodata.Asta inseamna ca cheltuielile dumneavoastra se reduc si ca toti angajati nostrii sunt profesionisti.
 • La numerele noastre de telefon se raspunde rapid de catre personal educat si profesionist care vor avea raspunsurile pe care le cautati. In timpul orelor de lucru intotdeauna va va raspunde o persoana-Noi nu avem serviciu de mesagerie vocala.
 • Folosim si vindem doar cele mai bune produse si servicii disponibile. Veti primi intotdeauna cele mai bune solutii ,oameni si tehnologie de la compania noastra.
 • Suntem profesionisti seriosi ce intra in parteneriat cu clientii nostri. Cand ne angajati, angajati defapt un partener de afaceri. Vom folosi expertiza noastra si tehnicieni profesionisti de retea pentru a actiona ca o extensie a companiei, punand afacerea ta pe primul loc.
 • Oferim satisfactie 100% garantata la toate serviciile si produsele noastre. Garantam tot ce vindem. Daca nu putem repara , nu va costa nimic.
 • Incercam sa va facem viata mai simpla. Va putem oferi sfaturi cu privire la tehnologie sau putem deveni intregul departament IT si va vom oferi toate serviciile IT– de la o imprimanta defecta pana la refacerea intregii retele.

Principiile noastre de baza

Servicii IT la Preturi Imbatabile

Noi realizam ca afacerea dumneavoastra este prioritatea cea mai mare pentru dumneavoastra si acest lucru este prioritatea cea mai mare si pentru noi. Alocam timpul necesar pentru a afla tot ce se poate afla despre afacerea dumneavoastra pentru a va oferi servicii personalizate si pentru a asigura dezvoltarea companiei dumneavoastra prin IT. Suntem asa de increzatori in in nivelul nostru superior de prestare servicii incat nici nu alocam bani pentru marketing-clienti nostri ne fac marketingul nostru pentru noi atunci cand duc vestea expertizei si experientei nostre neintrecute! Noi stim ca veti fi asa de uimiti de calitatea noastra de servicii ca va trebuii sa spuneti tuturor despre noi.

Oameni Exceptionali

Noi apreciem oamenii din care este formata echipa noastra, asa ca ii incurajam pentru a creste si a reusi. Noi credem ca „o echipa unita si coerenta poate sa depaseasca in performanta o colectie de indivizi talentati”. Aceasta declaratie a fost dovedita in mod repetat in lumea sportului dar este la fel de adevarata in afaceri.

Vom alege un membru al echipei noastre exceptionale care cunoaste industria dumneavoastra si care poate sa indeplineasca cerintele exacte ale companiei dumneavoastra.

Comunicare Excelenta

Expertii de la Power Support sunt de parere ca o comunicare excelenta este cheia oricarei relatii bune, asa ca promitem sa va tinem informati constant. Pentru a mentine o comunicare puternica cu clientii nostri noi punem accentul pe o politica de transparenta si usi deschise. Ba chiar mai mult, in orice moment puteti sa accesati munca facuta pentru a monitoriza progresul acesteia.

Imbunatatire Continua

Ne inbunatatim constant regulamentul de lucru , procedurile si cunostintele cu privire la produse. In domeniul schimbator al tehnologiei noi ramanem de ultima ora printr-un regim continuu de pregatire, cercetare si feedback din partea clientilor nostri. Noi depindem de sugestiile, ideile si opiniile celor pe care ii servim, pentru a ne ghida in cautarea noastra pentru a deveni cei mai buni in domeniu IT.

Cinstit si drept

Cu Power Support nu veti avea parte de minciuni, de promisiuni false sau de dat vina pe altcineva daca ceva nu merge conform planului.Noi suntem cinstiti si drepti in tot ceea ce facem, si intotdeauna incercam sa ne tinem promisiunile, sa ne indeplinim angajamentele si sa terminam ceea ce am inceput.Vom alege omul potrivit pentru locul potrivit.

Servicii IT de calitate

Nu ne vom odihni odata cu realizarile noastre, ci ne vom baza mai degraba pe ele in calatoria noastra personala si profesionala pentru a stabili noi standarde in industria noastra. Prin accentul nostru pe servicii de calitate, o aditudine profesionala si solutionare rapida a tuturor problemelor, vom incerca sa oferim un nivel remarcabil de servicii pentru clienti, care este de neegalat in industrie.

Va confruntati cu probleme in IT ? NU INTRATI IN PANICA! Sunati la Power Support! Noi oferim servicii IT rapide si eficiente in Bucuresti.
Contactati-ne azi!
Suna acum
Directions