Power Support

Cloud Public

Transformă modul în care gestionezi infrastructura IT cu Power Support.

Ce este Cloud-ul Public?

Cloud public este o solutie sigura si accesibila pentru stocarea si partajarea datelor. Oferim spatiu de stocare nelimitat si flexibilitate pentru a va adapta nevoilor dumneavoastra. De asemenea, beneficiile securitatii si redundantei sunt incluse, astfel incat puteti fi sigur ca datele dumneavoastra sunt protejate si disponibile oricand aveti nevoie de ele.

Intr-un mediu in continua schimbare, flexibilitatea si scalabilitatea sunt cheia succesului, iar serviciile noastre de cloud public va permit sa raspundeti rapid la schimbari si sa va extindeti operatiunile intr-un mod eficient.

Exista multe furnizori de servicii cloud public, cum ar fi Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud si multi altii. Fiecare dintre aceste companii ofera o gama larga de servicii de cloud public, cum ar fi:

IaaS – Infrastructura ca si Serviciu

Cu IaaS, puteti achizitiona resurse IT prin intermediul unei interfete de management a resurselor, unde acestea pot alege ce resurse au nevoie, cat timp doresc sa le utilizeze si sa plateasca doar pentru resursele utilizate.

PaaS - Platforma ca si serviciu

PaaS este o categorie de servicii de cloud computing care va ofera o platforma completa de dezvoltare si implementare a aplicatiilor. Serviciile PaaS pot fi utilizate pentru dezvoltarea de aplicatii web, mobile si IoT si pot fi accesate prin intermediul interfetelor web sau a API-urilor.

SaaS - Software ca si serviciu

Software ca serviciu (SaaS) este o categorie de servicii de cloud computing care va permite sa utilizezati aplicatii software prin intermediul internetului, fara a fi necesara instalarea aplicatiei pe dispozitivul vostru local.

Power Support

De ce sa alegeti serviciul nostru de Cloud Public?

Iata cateva motive:

1

Flexibilitate si scalabilitate

Ne-am asigurat ca gestionarea si monitorizarea resurselor dvs. de cloud sunt usoare si intuitive, cu instrumentele puternice oferite de AWS, Azure si Google Cloud. Puteti avea control total asupra resurselor dvs. si puteti monitoriza performanta si disponibilitatea aplicatiilor dvs. in timp real.

2

Securitate si conformitate

Prioritatea noastra este securitatea datelor si a aplicatiilor dvs. De aceea, folosim functii avansate de securitate oferite de AWS, Azure si Google Cloud pentru a va proteja informatiile si a va conforma cerintelor de conformitate specifice industriei dvs. Aveti control total asupra accesului la resursele dvs.

3

Servicii de baza de date avansate

Oferim optiuni avansate de baza de date, inclusiv baze de date relationale si nelrelationale, analitice, de streaming si de cache, pentru a va satisface nevoile de stocare si procesare a datelor.

4

Administrare si monitorizare simplificate

Ne-am asigurat ca gestionarea si monitorizarea resurselor dvs. de cloud sunt usoare si intuitive, cu instrumentele puternice oferite de AWS, Azure si Google Cloud. Puteti avea control total asupra resurselor dvs. si puteti monitoriza performanta si disponibilitatea aplicatiilor dvs. in timp real.

5

Optimizarea costurilor

Migrarea in cloud public poate fi costisitoare si, prin urmare, este important sa se optimizeze costurile prin identificarea si eliminarea serviciilor inutile sau redundante, precum si prin implementarea altor strategii de optimizare a costurilor.

6

Suport si asistenta

Intelegem importanta unui suport tehnic adecvat, de aceea oferim suport si asistenta specializata oferita de expertii nostri in AWS, Azure si Google Cloud. Suntem aici pentru a va sprijini in gestionarea si operationalizarea resurselor dvs. de cloud.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.
Cloud Public Firma IT Servicii IT Bucuresti

Power Support

Expertiza

Echipa noastra de specialisti in marketing si IT este pregatita sa va ofere suport si asistenta pe tot parcursul utilizarii serviciului nostru de cloud public.

Suntem aici pentru a va sprijini in gestionarea si operationalizarea resurselor dvs. de cloud, pentru a va ajuta sa va transformati afacerea si sa profitati de avantajele oferite de cloud computing.

Cerere de Oferta

Completeaza formularul de mai jos sau contacteaza-ne si programeaza o consultanta gratuita!

Alege serviciul dorit (Folositi tasta CTRL pentru selectare multipla):