Power Support

Securitate Utilizatori

Protejeaza-ti afacerea de atacuri cibernetice cu servicii de securitate firewall profesionale.

Lasati echipa noastra de experti sa se ocupe de securitatea IT a companiei tale

Firewall-ul are un important in fiecare afacere pentru a impiedica traficul neautorizat sa intre in reteaua ta. Serviciile noastre de firewall se ocupa de gestionarea de zi cu zi a operatiunilor de firewall, oferind o disponibilitate imbunatatita si garantand continuitatea afacerii.

Utilizarea Controlata a Privilegiilor de Administrare

Daca privilegiile administrative sunt folosite pe scara larga in interiorul companiei, atacatorul va obtine mai usor si mai repede controlul asupra sistemelor, intrucat sunt disponibile mai multe conturi cu privilegii administrative.

Monitorizare si Controlul Conturilor de Utilizatori

Echipa noastra de profesionisti va monitoriza activitatea neobisnuita in randul utilizatorilor si va identifica conturile de utilizatori neautorizate, atunci cand acestea exista in sistem.

Controlul Accesului

In functie de cerintele postului, fiecarui utilizator i se va oferi acces la date doar pe segementele sau serverele necesare fiecarui post in parte.

Instruirea Utilizatorilor in Securitate

Efectuam un program de constientizare a securitatii in randul utilizatorilor pentru a reactiona eficient in fata diferitelor atacuri cibernetice si a reduce riscurile de securitate cibernetica pentru compania ta.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.
digitalizare imm

Power Support

O suita completa de servicii de firewall pentru afaceri

Oferim o gama larga de servicii de firewall pentru a satisface nevoile individuale ale companiei tale. Caracteristicile principale ale solutiilor noastre de firewall sunt:

Cerere de Oferta

Completeaza formularul de mai jos sau contacteaza-ne si programeaza o consultanta gratuita!

Alege serviciul dorit (Folositi tasta CTRL pentru selectare multipla):