Power Support

Securitate Retea

Solutii de securitate retea complete la preturi accesibile pentru ati proteja afacerea impotriva atacurilor cibernetice

Lasati echipa noastra de experti sa se ocupe de securitatea retelei firmei tale

Securitatea retelei este vitala in protejarea datelor si a informatiilor companiei, in mentinerea in siguranta a datelor partajate si a performantei retelei, precum si a protectiei impotriva amenitarilor cibernetice

Configurare Securitate Echipamente de Retea

Facem o verificare a setului de reguli de pe echipamentele de filtrare retea si configuram cele mai bune practici de securitate retea in functie de nevoile tale de business.

Audit de Securitate Retea

Va evaluam reteaua prin intermediul auditului nostru de securitate, care se concentreaza pe hardware, cloud, securitate fizica, politici si multe altele.

Audit Logs

Configuram inregistrarea detaliata a auditului pentru activele firmei tale ce contin date sensibile. Auditul contine sursa evenimentului, data, numele de utilizator, marcajul de timp, adresele sursa, adresele de destinatie si alte elemente utile care ar putea ajuta la o analiza interna in urma unui atac cibernetic.

Filtrare DNS

Solutia de securitate filtreaza traficul de intrare si iesire, prevenind patrunderile in sistem, scurgeri de date si raspandirea de malware.

Topologie Retea

Pentru a se asigura un mediu robust si usor de securizat, documentam diagrame pentru fiecare retea in care evidentiem componentele de retea impreuna cu grupurile semnificative de servere si sisteme client.

VPN

Virtual Private Networks (VPN) este o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor, care sustine transmiterea sigura a informatiilor si ofera acces la o retea privata pentru a partaja datele de la distanta prin intermediul retelelor publice.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.
digitalizare imm

Power Support

O suita completa de servicii de securitate retea pentru afaceri

Oferim o gama larga de servicii de securitate retea pentru a satisface nevoile individuale ale companiei tale. Caracteristicile principale ale solutiilor noastre de securitate retea sunt:

Cerere de Oferta

Completeaza formularul de mai jos sau contacteaza-ne si programeaza o consultanta gratuita!

Alege serviciul dorit (Folositi tasta CTRL pentru selectare multipla):