Power Support

Cloud Privat

Cresteti-va confidentialitatea datelor si nivelul de securitate folosind solutia de cloud privat.

Este timpul sa deveniti virtuali

Pe masura ce lumea devine din ce in ce mai mobila, companiile trebuie sa isi acceseze aplicatiile, datele si continutul in orice moment, de oriunde si de pe o gama larga de dispozitive. De asemenea, trebuie sa se asigure ca datele lor sa fie accesibile instant, oricand, in conditii de maxima securitate cibernetica si la costuri predictibile.

Prin intermediul unei solutii de cloud privat, oferim o experienta de ultima generatie, oferind in acelasi timp securitate ridicata si tinand costurile scazute. Solutia noastra are mecanisme puternice de autentificare si respecta reglementarile GDPR

Beneficiile serviciului nostru de Cloud-ul Privat

Consultanta Specializata

Iti oferim consultanta in alegerea tehnologiei potrivite de cloud privat si iti prezentam procesul nostru de lucru privind implementarea solutiei de virtualizare recomandate.

Securitate de Nivel Inalt

Datele tale sunt protejate cu cele mai avansate tehnologii de securitate, inclusiv criptare la nivel de date si acces controlat la resurse.

Control Total

Ai acces la o interfata intuitiva care iti permite sa gestionezi si sa controlezi datele tale intr-un mod simplu si rapid.

Scalabilitate

Platforma noastra de Cloud Privat iti permite sa iti adaptezi resursele in functie de nevoile tale, astfel incat sa poti creste sau sa scazi capacitatea de stocare in functie de cerintele afacerii tale.

Virtualizare Sistem de Operare

Aceasta solutie va permite firmelor sa aiba un singur server care poate rula mai multe sisteme de operare in loc sa aiba un server dedicat pentru fiecare sistem de operare.

Performanta Inalta

Cu infrastructura noastra de ultima generatie, beneficiezi de performanta si viteza superioare in accesarea datelor tale, asigurandu-ti un mediu de lucru rapid si eficient.

Suport Tehnic de Top

Echipa noastra de experti tehnici este disponibila sa iti ofere suportul necesar in gestionarea infrastructurii tale de Cloud Privat.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.
Cloud Privat Firma IT Servicii IT Bucuresti

Power Support

Descopera caracteristicile avansate ale serviciului nostru de cloud privat:

Power Support

Ce oferim

Daca cauti o solutie de stocare si gestionare eficienta a datelor tale, serviciul nostru de Cloud Privat in Data Center este alegerea potrivita. Cu securitate de nivel inalt, control total, scalabilitate si performanta inalta, iti oferim o solutie fiabila si sigura pentru nevoile tale de afaceri.

Ce spun clientii Power Support

Cerere de Oferta

Completeaza formularul de mai jos sau contacteaza-ne si programeaza o consultanta gratuita!

Alege serviciul dorit (Folositi tasta CTRL pentru selectare multipla):