fbpx
  • Soft Protectia Datelor Personale

Aplică RGPD simplu

Soluţie software ușor de înțeles și folosit, utilă firmelor (regiilor, asociațiilor, instituțiilor, etc) care doresc să gestioneze Protecția Datelor Personale simplu, rapid, securizat şi automatizat.

Am creat o soluție software completă pentru managementul informatizat al Protecției datelor personale (PDP) de către orice tip de entitate, de orice dimensiune și cu orice obiect de activitate.

Soluția noastră se bazează pe prevederile Regulamentului UE2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal – RGPD.

 

Pret: 600 Euro fara TVA

Soluţie completă

Am proiectat Nexus PDP astfel încât să includă și să organizeze toate aspectele care țin de PGPD și protecția datelor personale .

  • Gestionarea registrului de evidența a activităților de prelucrare
  • Gestionarea acordurilor de prelucrare primite de la persoanele fizice
  • Gestionarea Regulamentului intern privind protecția datelor personale
  • Gestionarea instruirii personalului privind privind protecția datelor personale
  • API pentru integrarea cu site-urile și aplicațiile firmei

Include câteva exemple clasice, gata create și general valabile, de la care puteți pleca sau pe care chiar le puteți folosi așa cum sunt.

Organizează și automatizează

Nexus Protecția Datelor Personale nu înlocuiește serviciile de evaluare și consultanţă sau responsabilul RGPD, din contra oferă acestora instrumente de lucru complemenatre.

Nexus PDP organizează mai clar și mai eficient datele, nomenclatoarele și operațiile cu care urmează să lucrați în contextul protecției și prelucrări datelor personale.

Prin instrumentele sale de integrare promovează eliminarea operațiunilor manuale și colectarea automată a informațiilor necesare.

Instruiește și testează personalul

Am adăugat și integrat în Nexus Protecția Datelor Personale două instrumente pentru publicarea de cursuri și teste pe platforma noastră online pentru HR e-Learning‎.

Salariații pot accesa online, în orice interfață web, cursurile de instruire şi testele care le-au fost repartizate în funcție de rolul fiecăruia în colectarea şi prelucrarea datelor personale.

De exemplu, puteți distribui în câteva minute o prezenatre/lecţie video (Youtube privat) şi un test, fără să mai trebuiască să pregătiţi şi să organizaţi o întâlnire, să pregătiţi o sală de curs, să întrerupeţi lucrul, etc.

Pentru a utiliza platforma online Nexus HR aveţi nevoie de o licenţă suplimentară.

Securizat și sigur

Utilizând Nexus Protecția Datelor Personale obțineți un mediu de lucru cu acces securizat la date, bine organizat, distribuit în rețea între utilizatorii care au drepturi de acces, cu posibilitatea de automatizare securizată a operațiunilor și nu în ultimul rând obțineți un mediu de stocare mult mai sigur.

Nexus are propriul mecanism de gestionare a backup-urilor bazelor de date şi în plus am integrat Aomei Backupper pentru a realiza backup-ul întregului sistem şi pentru a realiza salvări automate pe un server FTP sau SFTP

Integrare prin API REST cu orice aplicație

Cu Nexus API oricare altă aplicaţie Web, Windows sau Android se poate integra uşor cu soluţia noastră.

Aplicaţii precum site-urile de vânzări, CRM, ERP, Salarii, etc care procesează date personale pot comunica (citire/scriere) prin pachete de date JSON, folosind tehnologia API REST, cu Nexus Protecția Datelor Personale.

Nexus poate genera chei API diferite, cu drepturi diferite, pentru fiecare integrare/interfaţare în parte.

Va confruntati cu probleme in IT ? Nu intrati in panica!
Sunati la Power Support! Noi oferim solutii rapide si eficiente.
Contactati-ne azi!
Suna acum
Directions