fbpx
  • Soft Productie

Gestionarea integrata a productiei

Cererile de produse înregistrate în CRM ajung direct în Comenzi, din Comenzi direct in Producţie şi din Producţie+Comandă direct la Facturare. Mai mult, manopera din Producţie direct în Salarii.

Am optimizat şi am simplificat modul de lucru.

Îți oferim fluxuri de lucru care să-ţi automatizeze operaţiile şi să îţi crească productivitatea.

 

 

Pret: 560 Euro fara TVA

Fişe tehnologice sau reţete complete

Am dezvoltat reţete de producţie care să cuprindă, pe lângă materii prime şi materiale, articole de manoperă şi servicii suplimentare prestate de terţi.

Exista inclusiv posibilitatea, la lansarea în producţie, de repartizare a manoperei pe salariaţi.

Fişele de producţie se pot împărţi pe faze de producţie, iar semifabricatele utilizate în reţetă pot veni din alte reţete imbricate.

Trasabilitatea produselor finite

Nexus Producţie înregistrează şi urmărește parcursul de producție, începând cu preluarea de la furnizori a produselor, pieselor şi materialelor, trecând prin prelucrarea acestora (utilajul şi manopera) şi distribuirea lor ca produse finite.

Oricând puteţi regăsi, în baza unui număr de lot sau a unei serii unice de produs, originea materialelor componentelor, utilajul pe care a fost produs, salariaţii care au prestat manoperă sau CTC, data şi documentul cu care s-a predat producţia.

Devize de lucrări

Devizele de lucrări din Nexus Producţie pot fi utilizate cu suces atât pentru producţie, cât şi pentru prestări de servicii:

 

  • producţia (de unicate) pe baza de comandă;
  • prestarea de lucrări în domeniul IT;
  • prestarea de lucrări în domeniul instalaţiilor;

Se gestionează stocurile de materiale existente pe fiecare lucrare şi se ţine evidenţa manoperei prestate pe fiecare membru al echipei.

Faze de producţie

Atât producţia de serie – pe bază de reţete sau fişe de fabricaţie, cât şi producţia pe comenzi – pe bază de devize de lucrări, pot fi gestionate distinct în faze de producţie.

Fazele de producţie ajută atât la împârţirea în intervale distincte de decontare (facturare) a lucrărilor de lungă durată, cât si pentru delimitarea diverselor operaţiuni (utilaje, salariaţi) executate asupra produsului.

Gestionarea încărcării utilajelor

Gestionarea încărcării producţiei pe utilaje are un rol important, atât pentru o programare continuă a lucrărilor pe utilaje, cât şi pentru o predictibilitate cât mai exactă a realizării comenzilor clienţilor în aşteptare.

Am realizat, pentru fiecare utilaj în parte, un calendar – timeline pentru programarea producţiei (comezilor în aşteptare) şi estimarea resurselor materiale necesare pentru realizarea acesteia.

Va confruntati cu probleme in IT ? Nu intrati in panica!
Sunati la Power Support! Noi oferim solutii rapide si eficiente.
Contactati-ne azi!
Suna acum
Directions