fbpx
  • Web Design, Graphic Design & Print Design

    Suntem incantati sa aflam de proiectul dumneavoastra.

Web Design

Un site web este cea mai importantă componentă a planului de marketing al companiei dumneavoastra.

Web Design

Site-ul este o extensie digitala a brand-ului dvs. si de multe ori este prima oprire pentru un potential client. Indiferent de nevoile dumneavoastra specifice de afaceri, cerintele de proiectare sau de buget, avem intotdeauna o solutie pentru a va ajuta sa obtineti ce va doriti.

Fie ca doriti crearea unui site de prezentare, blog sau magazin online sau doriti sa reconstruiti unul existent, suntem aici pentru a va ajuta la fiecare pas din drum. Echipa noastra va folosi cele mai bune practici pentru a va oferi un site modern care functioneaza bine, arata bine si genereaza vânzari.

Abordarea noastra integrata pentru web design cuprinde modul in care site-ul arata, cum functioneaza, si modul in care vizitatorii folosesc si interactioneaza cu site-ul – la domiciliu, la birou, din masina, sau chiar si in vacanta – pe calculatoare, laptop-uri, tablete si smartphone-uri.

responsive-design

Website Maintenance & Support

Internetul nu mai este un loc static. Un site modern are nevoie de intretinere.

Suntem disponibili pentru a lucra la site-ul dvs. In cazul in care aveti nevoie de o noua functionalitate, un bug fix sau alte servicii de intretinere a site-ului, suntem la un mail/telefon distanta.

Branding & Print Design

Aveti nevoie de un logo pentru afacerea dvs.? Sau poate ca afacerea dvs. are nevoie de un aspect cu totul nou? Ati ajuns la locul potrivit. Designul grafic are puterea de a transforma o afacere medie, intr-un brand extraordinar.

Va oferim servicii de grafica si productie publicitara care pot satisface toate nevoile dumneavoastra, fie ca aveti nevoie de carti de vizita simple, plicuri, brosuri, flyere, pliante sau un proiect de anvergura.

Va confruntati cu probleme in IT ? NU INTRATI IN PANICA! Sunati la Power Support! Noi oferim servicii IT rapide si eficiente in Bucuresti.
Contactati-ne azi!
Suna acum
Directions