fbpx
 • Școala Online

  Folosește tehnologia potrivită pentru ca elevii ce iși desfăsoară activitatea școalară de acasă să se poată conecta cu clasa.

Solutie IT Scoala Online

În ultimele luni, școlile din întreaga lume au trebuit sa se adapteze la cursuri de predare și învățare la distanță. In ajutorul scolilor din România, Power Support a creat o soluție completă pentru domeniul învățământului în care au fost adăugate toate echipamentele hardware și software necesare pentru elevi si profesori pentru a comunica online.

Ce înseamnă școala online?

Într-o sală de clasă, elevii învață ascultându-și profesorii și vorbind cu colegii de clasă. De obicei, există o anumită locație și oră pentru aceste clase. Cu soluția de scoala online elevii si studenții pot fi oriunde în lume și pot primi în același timp aceeași predare de înaltă calitate, similară cu cea personală.

Învățarea online se desfășoară prin internet, prin solutii software specializate oferite de catre marii producatori de la Microsoft si Google.

De ce ai nevoie de Soluția “Școala Online” ?

Din cauza noilor reglementari legislative provocate de criza actuala, orice scoala trebuie sa ofere posibilitatea elevilor de a-si desfasura activitatea de la scoala sau de acasa in siguranta.
Pentru a profita la maximum de scoala online este important ca orice scoala sa aiba instrumentele potrivite pentru a face acest lucru.

GARANȚIE 100 %

Testeaza si convinge-te singur de rezultate. Daca simti ca din orice motiv aceasta solutie nu ti se potriveste, iti vom returna banii achitati.

SOLUȚIE SOFTWARE GRATUITĂ

Va oferim 2 solutii software de top disponibile gratuit pentru elevi, studenti si profesori, in functie de preferintele fiecarei institutii.

SUPORT SOLUȚIE O LUNĂ GRATUIT

Dupa implementarea Solutiei, Power Support va ofera asistenta post implementare, fiind intodeauna la dispozita dvs.

CONTROLUL COSTURILOR

Costurile IT sunt mai clare deoarece veti avea control si transparenta asupra bugetului, platind doar pentru ce doriti sa contina solutia.

SIGURANȚA

Solutia IT este fixata si protejata pentru ca atat elevii, cat si profesorii sa fie in siguranta in timpul utilizarii solutiei in sala de clasa.

COMUNICARE EXCELENTĂ

Eficienta convorbirii este oferita de un microfon cu functia de noise-cancellation pentru eliminarea problemelor cauzate de microfonie si boxele audio incluse in solutie.

CALITATE VIDEO FullHD

Camera video ajuta la imbunatatirea comunicarii si la stabilirea relatiei dintre elevi si profesori. Cu echipamentele propuse veti avea o  rezolutie FullHD si posibilitatea de a alege o camera cu inregistrare 180 ° sau 360 ° pentru un confort sporit.

SIMPLU DE UTILIZAT

Usor de montat si utilizat, solutia noastra este cea mai buna optiune pentru elevi si profesori pentru a-si desfasura activitatea fara dificultati.

Ce conține soluția Școala Online?

Componente Hardware complete pentru a se desfasura scoala online:

 • Mini PC: Unitate de lucru din gama business cu licenta de Windows 10 Profesional cu garantie 3 ani
 • Camera Web FullHD: camera web de calitate inalta
 • Periferice de comunicare: Microfon si Boxe pentru a spori calitatea comunicarii dintre profesor si elev
 • Afisare Video: Posibilitatea de a alege intre 3 variante de afisare video in functie preferintele fiecarei scoli: monitor, TV sau proiector
 • Solutie Software de comunicare.

Va oferim 2 optiuni disponibile gratuite pentru elevi, studenti si profesori, in functie de preferintele fiecarei institutii:

Office 365 for Education

 • Aplicatii de lucru: Word, Excel, PowerPoint, One Note,Sway, Forms, Publisher si Access
 • Stocare: OneDrive, SharePoint si Stream
 • Gestionare Sarcini: ToDo, si Planner
 • Comunicare: Outlook, Teams, Yammer si Exchange
 • Automatizare: School Data Sync, Flow si Power Apps
 • Programari: Bookings

G Suite for Education

 • Communicare: Gmail, Meet, Chat
 • Administrare Clasa: Google Classroom, Assignment
 • Programari: Calendar
 • Management Activitati: Keep
 • Aplicatii de lucru: Docs, Sheets, Slides, Forms, Sites
 • Stocare: Drive, Vault

Ce beneficiati prin suportul post implementare?

SUPORT TEHNIC DE UTILIZATOR

Profesorii au parte de asistenta helpdesk rapida in scopul remedierii problemelor semnalate.

MONITORIZARE ȘI ADMINISTRARE SOLUȚIE

Monitorizam si administram solutia noastra in mod proactiv pentru a preveni intreruperile.

UPDATE SĂPTĂMÂNAL

Actualizam saptamanal aplicatiile, asigurandu-ne ca toate calculatoarele ruleaza cu cele mai recente, stabile si securizate versiuni.

CONSULTANȚĂ IT

Va oferim consultanta pentru dezvoltarea tehnologica a scolii prin prezentarea de servicii si solutii potrivite pentru domeniul invatamantului.

ÎMBUNĂTĂȚIREA CALITĂȚII SOLUȚIEI

Dezvoltam permanent solutia noastra, adaugand noi caracteristici si imbunatatiri pentru a spori productivitatea si usurinta de utilizare.

ADMINISTRARE REȚEA

Oferim o solutie proactiva conceputa sa aiba un impact minim asupra retelei, astfel incat performanta sa nu fie niciodata afectata.

Dacă aveți orice întrebare cu privire la serviciile noastre sau ati dori mai multe informații, sunați-ne oricând sau puteti utiliza formularul de contact de mai jos:

Bifa *
Ai aflat tot ce aveai nevoie? Vezi daca solutia noastra este potrivita pentru tine.
Contactati-ne azi!
Suna acum
Directions