fbpx
  • Solutie de Acces Mobil la E-mail

    Castigul este la nivel de mobilitate!

Solutie de Acces Mobil la E-mail

Odata cu dezvoltarea telefoanelor mobile si a retelelor de telefonie mobila, acestea au inceput sa copieze cat mai mult functiile calculatoarelor. Astfel, email-ul poate fi accesat cu usurinta de pe un telefon inteligent (smartphone). Pe langa smartphone, putem accesa email-ul prin intermediul unei tablete sau laptop.

Beneficii aduse de configuarea e-mail sunt multiple

Castigul este la nivel de mobilitate, oferind posibilitatea utilizatorului de a se deplasa si de a avea acces chiar in timp real la serviciul de email al companiei. Astfel, se micsoreaza timpul de raspuns la solicitarile clientilor sau partenerilor, deci creste productiviatea angajatilor.

SOLUTII

Microsoft Exchange este solutia de email de la Microsoft. Pe langa functia de email, permite partajarea contactelor si a calendarului intre diversi utilizatori. Foloseste ActiveSync pentru sincronizarea cu dispozitivele mobile, acestea pot fi instalate cu Android, iPhone, Windows Mobile.

In alegerea unei solutii de acces mobil la email este important sa avem in considerare modul in care se face sincronizarea intre dispozitivul mobil si serverul de email. Conexiunea intre dispozitivul mobil si serverul de email se realizeaza fie folosind o conexiune de date de la o companie de telefonie mobila, fie utilizand o retea wireless disponibila. Pe langa conexiunea la internet este important modul in care clientul de email instalat pe dispozitivul mobil verifica existenta unui nou email. De asemenea, trebuie luat in calcul ce informatie este sincronizata de pe serverul de email. Se poate alege daca sincronizarea sa va realiza doar la nivelul subiectului emailului,  a corpului email-ului fara fisirele anexate sau a intregului email.

Va confruntati cu probleme in IT ? Nu intrati in panica!
Sunati la Power Support! Noi oferim solutii rapide si eficiente.
Contactati-ne azi!
Suna acum
Directions