fbpx
  • E-learning

Solutie software de e-Learning

Dezvoltati abilitatile echipei si cresteti valoarea afacerii dumneavoastra cu o platforma de invatare si dezvoltare. Solutia software de e-Learning va poate ajuta sa accelerati procesul de de invatare si dezvoltare al angajatilor fiind un sistem puternic de management al învățării care se potrivește nevoilor tale.

Bucurați-va de o experienta de eLearning complet adaptabila

Puterea de a-ți construi platforma în jurul nevoilor tale este în mâinile tale. Solutia de eLearning oferă opțiuni de implementare de nivel enterprise și un set extins de caracteristici de personalizare. Pur și simplu adaptați aspectul și structura portalului dvs. pentru a integra cursul dumneavoastră în mediul dvs. de afaceri fără probleme. Funcții avansate de organizare şi gestionare a punctelor de lucru aflate la distanță, inclusiv replicarea automată a datelor între punctele de lucru.

Aplicatia de eLearning ofera o pregătire superioară cu funcții avansate

Aplicatia de eLearning vine cu toate funcțiile avansate pe care le-ați aștepta de la o aplicatie. Din funcția de administrator puteti controla caracteristicile cursantului, managementul cursului, eCommerce, integrarea, personalizarea și accesul la codul sursă, folosind aplicatia de eLearning, veti îmbunătăți modul în care vă furnizați formarea angajatilor.

Sistem securizat de acces la platformă

Sistemul dvs. rămâne pe deplin protejat în timp ce vă concentrați asupra formării. Indiferent dacă alegeți implementarea în rețea sau în cloud, aplicatia de eLearning oferă o multitudine de filtre de securitate și instrumente administrative. Criptarea avansată a datelor, controlul extensiv al accesului, SSO, autentificarea cu 2 factori și multe altele vă vor menține permanent în siguranță.

Va confruntati cu probleme in IT ? Nu intrati in panica!
Sunati la Power Support! Noi oferim solutii rapide si eficiente.
Contactati-ne azi!
Suna acum
Directions