fbpx
  • Colocare-Infrastructura

    Serviciile de Colocare si ICS pot fi folosite pentru construirea unei afaceri mai puternice.

Construirea unei afaceri mai puternice

Pe masura ce tehnologia servarelor devine tot mai importanta pentru companii,  mutarea servarelor la o Co-locatie unde ele sunt mai protejate si pot avea toata racirea si  internetul de care au nevoie devine o practica obisnuita. De asemenea Co-locatiile pot oferi si servicii de back-up, firewall de tip shared  si systems patching. Este foarte linistitor pentru detinatorii de afaceri mici sa stie ca datele lor sunt protejate. Power Support  poate oferii solutii personalizate pentru afacerea dumneavoastra, si apoi o poate gazdui la una dintre co-locatiile noastre. Pe masura ce afacerea dumneavoastra creste, puteti adauga mai multe servare, spatiu de depozitare si alte resurse IT. De asemenea noi oferim:

  • Inspectia echipamentului, manipulare si instalare.
  • Experti cu care va puteti consulta in timpul procesului de co-locare.
  • Analizarea inventarului pentru a verifica locatia echipamentului.
  • Rapoarte continue pentru a comfirma configurarea si functionarea corecta a sistemelor si echipamentului.

Servicii IcS

Infrastructura ca serviciu (IcS) de asemenea poate sa ajute afacerea dumneavoastra sa prospere si sa economiseasca bani oferindu-va resurse virtuale de calcul pe internet. De asemenea putem gazdui hardware, software, servare si alte componente de infrastructura si in acelas timp putem indeplini sarcini de intretinere a sistemului, Back-up si planificare. Vom enumera doar cateva dintre beneficii :

Economisiti bani – veti avea nevoie de mai putina infrastructura interna si nici o inbunatatire sau inlocuire nu va fi necesara. De asemenea veti avea nevoie de mai putin personal IT.

Resurse IT la o scara flexibila – mariti sau micsorati resursele IT in functie de cum aveti nevoie, in timp ce tehnologie de ultima ora va permite sa va adaptati la ocazii schimbatoare.

Capacitate mare de Back-up si recuperare a datelor – recuperare rapida si zero pierderi de date cu toate serviciile accesibile prin conexiune la internet in cazul unui dezastru.

Cresterea afacerii – cand va mutati la un model pe baza de servicii puteti investi mai mult timp si resurse dezvoltand compania.

Scara flexibila si timpul de raspuns  mic al solutiilor IcS de la Power Support va garanteaza ca platiti doar ce veti folosi si doar atunci cand veti avea nevoie de un anumit serviciu si ca veti plati o suma fixa in fiecare luna.Este o solutie buna pentru orice firma in cautare de servicii IT economice si la scara dorita.

Aflati daca IcS este solutia de IT potrivita pentru afacerea  dumneavoastra .

Va confruntati cu probleme in IT ? NU INTRATI IN PANICA! Sunati la Power Support! Noi oferim servicii IT rapide si eficiente in Bucuresti.
Contactati-ne azi!
Suna acum
Directions