fbpx
  • Backup si Recuperare Date

    Fiti precaut in pierderea datelor dvs. !

Backup si recuperare date

Mai mute rapoarte de-a lungul ultimilor ani a aratat ca majoritatea(pana la 60%) din intreprinderile mici si mijlocii nu vor supravietui unei pierderi drastice a datelor. Deci, de multe ori e surprinzator in a afla ca multe companii nu au strategii si solutii de back-up sau de recuperare date. In cazul in care acest lucru este valabil si in compania dvs. , pune in pericol tot ce ai muncit. De aceea, echipa Power Support ofera o gama larga de solutii de backup si recuperare date la preturi care sa se potriveasca bugetelor si unor afaceri mai mici. Dorim ca datele dumneavoastra sa fie pastrate in siguranta!

Fiti precaut in pierderea datelor dvs. !

Nu lasa o eroare de sistem sa blocheze activitatea companiei dvs. si sa afecteze tot ce ati lucrat pana in acel moment.

Solutiile noastre,va asigura ca in unei eventuale probleme va veti putea reface rapid reteaua, iar angajatii dvs. isi pot continua activitatea in cel mai scurt timp.

Expertii de la Power Support va pot asigura ca datele dvs. importante vor fi in siguranta, iar in cazul unei  probleme, fisierele vor fi restaurate in cel mai scurt timp.

Va confruntati cu probleme in IT ? NU INTRATI IN PANICA! Sunati la Power Support! Noi oferim servicii IT rapide si eficiente in Bucuresti.
Contactati-ne azi!
Suna acum
Directions