Power Support

SAGA Cloud

Migrati-va aplicatia de contabilitate SAGA in cloud si bucurati-va de beneficiile tehnologiei moderne. Serviciul nostru de migrare si gazduire in cloud va ofera solutia optima pentru a va gestiona contabilitatea mai eficient

Gazduire Saga Dedicata pentru o performanta ridicata

Descopera avantajele oferite de gazduirea dedicata! Oferindu-ti puterea si controlul deplin asupra mediului tau de gazduire, serverele noastre dedicate iti permit sa te concentrezi pe dezvoltarea afacerii tale, fara a imparti resursele cu alti clienti.

Beneficiile serviciilor noastre de Gazduire Saga Dedicata

Accesibilitate la Nivel Global

Gazduirea aplicatiei SAGA in cloud va permite sa accesati informatiile contabile de oriunde v-ati afla in lume. Nu mai trebuie sa fiti la birou pentru a va gestiona afacerea.

Securitate Ridicata

Ne luam serios protejarea datelor dvs. si gazduirea aplicatiei SAGA in cloud va ofera un nivel ridicat de securitate. Toate datele dvs. sunt criptate si stocate in centre de date sigure.

Flexibilitate

Cu serviciul nostru de migrare si gazduire in cloud, puteti alege pachetul de abonament care vi se potriveste cel mai bine. Ofertele noastre sunt flexibile si scalabile pentru a va satisface nevoile.

Backup Zilnic in 3 Locatii

Echipa noastra de experti se asigura ca toate datele dvs. sunt protejate prin realizarea de backup-uri zilnice in 3 locatii diferite. Aceasta inseamna ca, in cazul unei probleme, puteti fi sigur ca datele dvs. sunt in siguranta si pot fi recuperate rapid.

Reducerea Costurilor

Gazduirea aplicatiei SAGA in cloud elimina costurile asociate cu achizitionarea si mentinerea hardware-ului propriu. Astfel, va puteti concentra pe gestionarea afacerii si nu pe aspecte tehnice.

Actualizari Constante

Cu serviciul nostru de gazduire in cloud, veti beneficia de actualizari constante ale aplicatiei SAGA, fara costuri suplimentare. Astfel, veti avea mereu acces la cele mai noi functionalitati si caracteristici.

Semnatura Digitala Inclusa

Solutia noastra include semnatura digitala, ceea ce inseamna ca puteti semna documente electronice in mod securizat si legal. Acesta este un beneficiu important pentru companiile care trebuie sa semneze documente frecvent, cum ar fi facturi sau contracte.

Microsoft 365 Apps for Bussiness

Veti avea acces la o suita de aplicatii Microsoft, printre care Word, Excel, PowerPoint si OneDrive, cu o capacitate de stocare de pana la 1TB. Această licenta va permite sa utilizati aceste aplicatii pe un numar de 5 dispozitive simultan.

Suport Tehnic

Suntem aici pentru a va ajuta cu orice problema tehnica legata de migrarea sau gazduirea aplicatiei SAGA in cloud. Aveti la dispozitie un echipaj dedicat de suport tehnic, care va poate ajuta cu orice intrebare sau nelamurire.

Doresti sa afli mai multe despre noi? Hai sa ne cunoastem!

Solicitati o consultanta IT gratuita despre serviciile noastre.

Power Support

Cum functioneaza procesul nostru:

1

Evaluarea Nevoilor

Inainte de a incepe procesul de migrare, vom analiza nevoile dvs. specifice pentru a putea oferi solutia optima. Vom discuta cu dvs. despre numarul de companii pe care doriti sa le gestionati prin intermediul aplicatiei SAGA si despre nevoile dvs. legate de securitate, performanta si flexibilitate.

2

Planificarea Migrarii

Dupa ce am evaluat nevoile dvs., vom dezvolta un plan detaliat pentru migrarea aplicatiei SAGA in cloud. Acest plan va include un calendar cu toate etapele procesului de migrare, o lista cu resursele necesare si un buget estimat.

3

Instalarea si Configurarea Aplicatiei SAGA

Vom instala aplicatia SAGA pe serverele noastre cloud si o vom configura in conformitate cu specificatiile dvs. Vom verifica, de asemenea, integritatea datelor dvs. si vom efectua teste de functionare pentru a ne asigura ca totul functioneaza asa cum trebuie.

4

Migrarea Datelor

Vom transfera datele dvs. existente din aplicatia SAGA pe serverul dvs. local in cloud. Vom asigura transferul sigur si confidential al tuturor datelor dvs. critice si vom verifica integritatea acestora.

5

Testarea si Punerea in Functiune

Dupa finalizarea procesului de migrare, vom efectua teste de functionare pentru a ne asigura ca totul functioneaza asa cum trebuie. Vom oferi, de asemenea, instruire si suport tehnic pentru a va ajuta sa va familiarizati cu noua configuratie si sa va gestionati afacerea mai eficient.

6

Gazduirea si Administrare

Odata ce aplicatia SAGA este migrata in cloud, vom asigura gazduirea si mentinerea acesteia pentru a va oferi accesibilitate globala, securitate ridicata si actualizari constante. Vom efectua, de asemenea, intretinerea regulata si verificarile de securitate pentru a va proteja datele si pentru a asigura functionarea optima a aplicatiei.

Power Support

Pachetele noastre de gazduire Saga in Cloud includ:

SAGA Cloud

Pachet de Baza

Acest pachet include gazduirea aplicatiei SAGA pentru un singur utilizator si un nivel standard de suport tehnic.

SAGA Cloud

Pachet Standard

Acest pachet include licenta de Windows Server, performante mai ridicate, posibilitatea de acces simultan pe server pentru pana la 4 utilizatori si acces la suport tehnic mai avansat

saga cloud 3 Firma IT Servicii IT Bucuresti

Pachet Personalizat

Daca aveti nevoie de performante personalizate sau un numar mai mare de utilizatori de utilizatori care trebuie sa acceseze aplicatia SAGA, putem crea un pachet personalizat pentru a se potrivi perfect nevoilor dvs.

digitalizare imm

Power Support

Fii in controlul complet al serverelor tale si asigura continuitatea afacerii tale

Daca sunteti in cautarea unei solutii personalizate si fiabile pentru migrarea in cloud si securizarea conexiunii dintre Cloud si locatia dvs., suntem aici sa va ajutam. Contactati-ne astazi pentru a afla mai multe despre cum putem sa va ajutam sa va protejati datele contabile si sa va imbunatatiti eficienta in afaceri.

Lasati-ne un mesaj cu informatii despre nevoile dvs si unul dintre expertii nostri va lua legatura cu voi in cel mai scurt timp posibil. De asemenea, puteti sa ne sunati direct la numarul de telefon afisat pe site-ul nostru pentru a discuta cu unul dintre specialistii nostri.

Ce spun clientii Power Support

Cerere de Oferta

Completeaza formularul de mai jos!

Alege serviciul dorit (Folositi tasta CTRL pentru selectare multipla):

Cerere de Oferta

Completeaza formularul de mai jos sau contacteaza-ne si programeaza o consultanta gratuita!

Alege serviciul dorit (Folositi tasta CTRL pentru selectare multipla):