externalizare it

Intreținerea și upgrade-ul de hardware pot consuma o mare parte din timpul si banii dvs. din afacere. Dar, prin externalizarea IT unui furnizor de servicii IT cu o taxă de abonament IT lunar care sa aibă grijă de toate problemele legate de hardware, inclusiv upgrade-uri, de întreținere și de management IT, puteți fi sigur de funcționalitate hardware și performanță.

Aici sunt 5 beneficii ale Externalizarii IT  ce va aduce afacerii dumneavoastra siguranta pe care o doriti :

 

  • Salvați bani

Primul motiv este simplu: bani. Pentru IMM-uri, fluxul de numerar este o chestiune crucială. Prin externalizarea IT-ului puteti spune la revedere la procesul plictisitor și costisitor de a fi nevoie să cumparati tot hardware-ul. Prin achitarea unei taxe lunare la o companie de Servicii IT, puteți transforma o investiție de capital mare într-o cheltuială mică, ușor de gestionat operațional prin care puteti pastra banii pentru alte probleme urgente.

  • Upgrade la zi

Având în vedere resursele financiare limitate, nu este ușor pentru IMM-uri pentru a tine pasul cu cele mai noi tehnologii. Într-o afacere extrem de competitiva, nu poți câștiga intrecerea cu un  procesor vechi, în timp ce competitorii beneficiaza  de cele mai noi tehnologii. Prin externalizare IT unei compania de Servicii IT, au responsabilitatea de a se asigura că tot hardware-ul este capabil sa faca fata sarcinilor în mod eficient, iar acestea se vor realiza prin upgrade-uri hardware si piese de schimb.

  • O buna mentenanta IT

Cumărarea hardware-ului nou nu inseamna ca ai terminat treaba . La fel ca cele mai multe lucruri în viață, hardware-ul trebuie să fie îngrijit. Și, de cele mai multe ori, IMM-urile nu dispun de expertiza corespunzătoare, cunoștințele, sau chiar timp să-l mențină. Prin externalizarea IT se rezolvă această problemă permitand firmei de servicii IT sa faca tot managementul IT pentru tine.

  • O mai bună gestionare pentru afacerea ta

Odată cu trecerea timpului, organizația se dezvoltă și se schimba, ceea ce înseamnă si nevoia de schimbare a echipamentului IT. Externalizarea IT va permite sa gestionati echipamentele pe măsură ce nevoile dvs. de afacere se schimba, astfel incat sa nu trebuie să va incurcati cu instrumente inutile pe care nu le mai folosiți.

  • Îmbunătățirea securității IT

Când vine vorba de securitate, software-ul nu este singurul lucru ce trebuie să fie actualizat – hardware-ul trebuie actualizat si el. Externalizand IT face ușor de actualizat hardware-ul nou, care este esențial pentru a asigura o securitate adecvată. De exemplu, în cazul în care aveți nevoie de o soluție mai puternică de backup și recuperare date, provider-ul IT vă va ajuta să obțineti echipamentul nou după cum este necesar.
Te gandesti sa externalizezi IT , dar nu esti sigur de unde să începi? De ce să nu ne contactezi astăzi echipa Power Support? Noi oferim o varietate de soluții IT adaptate oricarei afaceri. Spuneți-ne cerințele dumneavoastră de IT și lasati-ne sa vedem ce putem face.

Comments are closed.